2777
2789
عنوان

پدرم کتک زد

| مشاهده متن کامل بحث + 965 بازدید | 49 پست
وقتی دیه زنها اندازه دیه بیضه چپ مردهاست بایدم اینقدپرروبشن و دوربگیرن لعنتیا

گاهی حس میکنم خدا مَرده😖

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه امکانش هست و این توانایی و در خودت میبینی به نظرم مستقل شو... مثل خواهرت که تو شهرستان دیگه ای کار میکنه... سعی کن ازشون دور شی چون فاصله تنها راه حل این ماجراس... ذهنت آرومتر میشه و اینکه ابدا طرز فکر بعضی از پدر و مادرارو نمیشه تغییر داد... سازش باهاشون فقط دست و پاتو میبند....و اینکه حتی فکر خودکشیم نکن هزار نفر شرایط وحشتناک تر از تو رو دارن ولی امیدوارانه میجنگن واسه زندگی... بالاخره روی خوششو بهت  نشون میده این زندگی صبور باش عزیزم

وقتی دیه زنها اندازه دیه بیضه چپ مردهاست بایدم اینقدپرروبشن و دوربگیرن لعنتیا

عزیزم دیه زن اندازه دیه مرد.لطفا وقتی اطلاع نداری بحث نکن

من اگر نیکم اگر بد توخود راباش
اگه امکانش هست و این توانایی و در خودت میبینی به نظرم مستقل شو... مثل خواهرت که تو شهرستان دیگه ای ک ...

خیلی خسته شدم بخدا آرزوی مرگ میکنم ۱۸ سالمه فقط ،راستش بخواین من بچه آخرم بابام بعضی موقعاباپوزخند میگه مامیخواستیم تورو سقط کنیم دکتر نذاشت 

اسی چن سالته بیماریت چیه

۱۸ سالمه ،چند بار دکترا گفتن مشکل هورمونیه غده هیپوفیزم ،لوزه اام فکم ،معدم عمل کردم اما هنوز دکترا درست نمیدونن ،انگار بیماری ناشناختس

چیکار کنم ،آره ازهمین میترسم چون آواره میشم ،میدونید بدی چیه پدر مادرم جلو بقیه خب نقش بازی میکنن ،ب ...

چاره ات در حال حاضر  اینه که زیاد جلو چشمشمون نباشی،باهاشون جرو بحث اصلا نکنی،حتی اگه اونا شروع کننده باشن،خودتو مشغول کن ،اگه کنکوری هستی درستو بخون اگه نیستی برو یه هنری یاد بگیر یا شغل پاره وقت بگیر تا زیاد تو خونه نباشی،فرار و خودکشی که نشد چاره

قانونی که حق ابرازعقیده و اعتراض را از مردم بگیرد،دشمن مردم است،حال این قانون چه در کتابی نوشته شده باشد چه در جامعه ای به شکل فرهنگ در آمده باشد،به کودکتان بیاموزید که تفکراتش را آزادانه بیان کند بدون آنکه در هراس قضاوت احمق ها باشد،چرا که یکی از اصول رستگاری ،بیان آزادانه تفکرات است