2777
2789
فدات خیلی منتظرم.زندگیم رو هواس هیچ کس رو ندارم حداقل ی جوجه داشته باشم زنگیم و همه چیم صرف اونه

عزیزم نذر امام حسین رو بردار .

از خدا بخواه ب واسطه امام حسین بهت نی نی بده.

دای من بهد از ۱۲ سال بچه دار شد و بچه شون ۲ ساله شد دوباره زنداییم باردار شد و اینبار دوقلو.

عزیزم فقط استرس نداشته باش ک خودش بدترین عامله.

۱۴۰۰/۱/۱ منم مامان میشم❤😍😍
باید خودت بری  و بخونی و ببینی چقد آدم جواب گرفتن ازین حلوا یه حلوا با صمغ و داروی گیاهی مال ک ...

منم اینو شنیدم و شنیدم خیلیا جواب گرفتن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم اینو شنیدم و شنیدم خیلیا جواب گرفتن

دقیقا 

بخدا دلم میخواد تو صدا و سیما تبلیغش کنن انقدر ک بهش اعتقاد پیدا کردم

میگفتم دیگه باردار نمیشم ۵سال گذشته میشد تا الان میشد

خیلی بی میل سه روز خوردم چون وقت داره از روز اول پریود تا چند روز بعد پریود باید خورد ،من تموم شده بودم و سه روز امتحانی خوردم ک ببینم چجوری میشه بدنم 

همون ماه حامله شدم ولی انقد استرس گرفتم سر چیزای بیخود ک سقط شد 

☺فقط امیدوار باشید و به چیزی ک دوست دارید عشق بورزید حتما بهش میرسید , عشق و ترس دوتا دلیلی هستن ک قدرت میدن ب خواسته ها ,پس فقط ب چیزایی ک دوست دارید عشق بورزید امیدوارم ب همه ی خواسته های خوبتون برسید 😍
عزیزم نذر امام حسین رو بردار . از خدا بخواه ب واسطه امام حسین بهت نی نی بده. دای من بهد از ۱۲ سال ...

الان ب نیت امام حسین چله زیارت عاشورا برداشتم .انشالله ب حق علی اصغرش دلمو شاد کنه و بهم نینی بده بچم نذر امام حسینه از خودش میخوام فقط

خیلی فوضول زیاد شده خودتو جمع کن احمق

الان ب نیت امام حسین چله زیارت عاشورا برداشتم .انشالله ب حق علی اصغرش دلمو شاد کنه و بهم نینی بده بچ ...

اره عزیزم من خودم هر چی از امام حسین خواستم کمتر از ۵ ماه بهم داده 

منم دقیقا سر سفره عید بودیم ارزو کردم و از امام حسین خواستم بهم نی نی بده و تیر ماه امسال فهمیدم باردارم.

عزیزم انشالله که دامنت سبز بشه.غم و غصه و رو هم کنار بزار گلم

اره عزیزم من خودم هر چی از امام حسین خواستم کمتر از ۵ ماه بهم داده  منم دقیقا سر سفره عید بودی ...

برا منم دعا کن خیلی دلم شکستس.من ک دیگه هیچ امیدی ندارم.یا امام حسین

برا منم دعا کن خیلی دلم شکستس.من ک دیگه هیچ امیدی ندارم.یا امام حسین

عزیزم من واست نذر میکنم ایشالله چند وقت دیگه تاپیک بارداریتو ببینم.

بهت درخواست میدم قبول کن عزیزم

عزیزم من واست نذر میکنم ایشالله چند وقت دیگه تاپیک بارداریتو ببینم. بهت درخواست میدم قبول کن عزیزم

باشه مرسی خدا جوجت رو واست حقظ کنه سلامت بدنیا بیاد

الان نی نی نداری؟

نه عزیزم تازه سقط شد،

خدا نی نیتو حفظ کنه حامله ای تو؟

میشه برا همه منتظرا و من دعا کنی

☺فقط امیدوار باشید و به چیزی ک دوست دارید عشق بورزید حتما بهش میرسید , عشق و ترس دوتا دلیلی هستن ک قدرت میدن ب خواسته ها ,پس فقط ب چیزایی ک دوست دارید عشق بورزید امیدوارم ب همه ی خواسته های خوبتون برسید 😍
نه عزیزم تازه سقط شد، خدا نی نیتو حفظ کنه حامله ای تو؟ میشه برا همه منتظرا و من دعا کنی

الهی عزیزم ببخشید نمیخواستم ناراحتت کنم.

اره عزیزم از من هفته اینده میشه دو ماه البته هنوز توی شکممه.

الهی خدا دامنت رو سبز کنه ابجی عزیزم . از ته دلم واست دعا میکنم سر قران خوندنم واست دعا میکنم.فقط لطفا اسمتون رو میشه بگین که یادم بمونه

الهی عزیزم ببخشید نمیخواستم ناراحتت کنم. اره عزیزم از من هفته اینده میشه دو ماه البته هنوز توی شکمم ...

خدا حفظش کنه و فرزند سالم صالح و عاقبت بخیر بهت بده عزیزدلم

مرسی که اینقد خوبی 

ممنون ک دعام میکنی ،اسمم پروینه 

خدا خیرت بده همیشه

سونوی تشکیل قلب رفتی دیروز؟

خدا حفظش کنه و فرزند سالم صالح و عاقبت بخیر بهت بده عزیزدلم مرسی که اینقد خوبی  ممنون ک دعام ...

خوشبختم پروین جان منم عارفه هستم.

ممنونم عزیزدلم بابت دعای قشنگت.

نه عزیزم هفت هفته هستم بچه ها گفتن بزارم هشت هفته برم.