2777
2789
عنوان

کنکوریا

| مشاهده متن کامل بحث + 61033 بازدید | 4305 پست

کیم بستنی جان ملومه خیلی عصبی هستی بیخیال باش 😊🦄

🌺✨سنَحیا بعد کُرباتنا ربیعا، کاننا لم نذق بالأمس مُراً🌈🍃‏پس از مصیبت هایمان، بهاری خواهیم زیست گویی،طعم تلخ دیروز را نچشیده ایم❤️💙💜💚🧡💛
هیچی نادری میگفت میریم با شرط معدل دانشجو میگیریم یکی نیس بگه احمق خیلی از نظام قدیمیا معدلشون کم ...

خدایی بچه ها شایعه نکنین من دقیقا این تیکه رو دیدم اصلا اول همچین حرفی نزد 

اون مرتیکه ازش پرسید

اگر تا بهمن ماه شرایط بهتر نشد برای ازمون شما چه پیشنهادی دارید؟

اونم در جواب این حرف رو زد گفت بهتر از اینه جوونامون بمیرن 

ولی بیشتر حرفش این بود شرایط بهتر میشه

میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇
بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

راه انديشه ازروشاي عادي حل كرده؟اخه آريان حيدري هم ازمدرساي راه انديشس بعدجامعه؟ازكجابايدبگيريم

بابک سادات حل کرده اره جامعه اگ بخوای عکس سرفصلاش میفرستم 

نمیدونم من از کتاب فروشی گرفتم فک کنمم از سایتش بشه سفارش بدی 

به بودن ها دیر عادت کن و به نبودن ها زود!آدم ها،نبودن را بهتر بلدند
کیم بستنی جان ملومه خیلی عصبی هستی بیخیال باش 😊🦄

اره 

بدجور تپش قلب دارم و دندونام تو هم قفله 

واسه کسی که تیک رو نداره نمیدونه چقدر عذابه تو خونه هم میگم بهم میخندن میگن خب فشار مده بهم

میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇
بیشتر ببینید

بیچاره بچه درس خون ای امسال واقعا خسته شدن من دلم برا دوستمان میسوزه بیچاره ها از شهریور پارسال دارن میخونم ما ندارن دیگه، واقعا دلشون نمیخواد تعویق بشه دیگه

منم فکر نکنم تعویق بشه

خدایی بچه ها شایعه نکنین من دقیقا این تیکه رو دیدم اصلا اول همچین حرفی نزد  اون مرتیکه ازش پرس ...

مافیای کنکور این چرت و  پرتارو میندازن رو زبون بچه ها

هر کی پشت سر من حرف میزنه راضیم ازش حق داره خدایی خیلی حال میده غیبت کردن    تیکر بارداری نیست

اخه مناین تیکه رو خودم قشنگ دیدم واسه همین میگم

بیشتر ببینید
منکه میگم برگزار میشه تعویقی در کار نیست زمان ازمون ئکتری هم گفتم یه عده تو تاپیک ریختن سرم حالا ا ...

چقدر راحت میگیکنکور اختیاریه؟؟ پس اونایی که درس خوندن ولی نگران کرونا گرفتن و مردن عزیزاشون هستن اونا بوقن؟ چرا بدون منطق حرف میزنی؟ مگه شمایی که یه سال درس خوندی و میخوای بری کنکور بدی ادم هستی؟ واقعا متاسفم برات

من برای خودکشی خیلی خیلی خیلی ترسو هستم و اما برای زیستن بسیار پرو!..😊💛🧡💚❤💜

نمکی 09121230250

ویس کرمی 09132613105

منادی 09143154762

نادری 09127298418

اینا فردا تو جلسه ان 

بهشون واتساپ پیام بدین

اس ام اس بدین 

روتون شد زنگ بزنید 

بحث جونمونا بجمبید 😊🦄

اینم متن : تغییر بدین مث هم نشه

سلام خسته نباشید 

خواستار حمایتتون فردا برای ما کنکوریا هستیم ☺️دلمون فقط به شما گرمه 

ازتون خواهش میکنم کنکور رو تعویق بندازید 

سلامتی ما جوونای مملکت از یه ترم دانشگاه ارزشش بیشتره

خدا داره مارم میبینه شما نماینده ما هستید 

جلوی سودجویان رو بگیرید و به ما و کشورتون فکر کنید 

فرزند خودتون بود این کارو میکردید ؟

تقلب#  

سلامت_دانشجو#  

کرونا#  

تعویق_تمام_کنکورهای_سراسری#  

🌺✨سنَحیا بعد کُرباتنا ربیعا، کاننا لم نذق بالأمس مُراً🌈🍃‏پس از مصیبت هایمان، بهاری خواهیم زیست گویی،طعم تلخ دیروز را نچشیده ایم❤️💙💜💚🧡💛

دقیقا😊🦄