2777
2789
عنوان

کنکوریا

| مشاهده متن کامل بحث + 61204 بازدید | 4305 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من چی بنظرت تربیت معلم قبول میشم تورخدا بگو

اره قبول میشی😍

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

والا بقران من قطعا میگیرم چون منه بدبخت آسم دارم مجبورم از یجایی ب بعد ماسکو در بیارم  میام خون ...

عزیزدلم اگه واقعا شرایطتت اینجوریه نرو دیگه بمون سال بعد شاید تا اون موقع کرونا کمتر بشه ...😘😘سلامتیت مهم تره 

برا سلامتی پسرام و نی نی تو دلیم یه صلوات بفرس

فرهنگیان چی!😭 پارسال دانشگا دولتی میاوردم ولی فقط فرهنگیان انتخاب رشته کردم میترسم بدتر پارسال بشم

نمیدونم 🙄

قبول میشی انشالله

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

منم بگودیگه به جزمترجمی چیز دیگه ای قبول میشم؟

اره میشی ♥️

عزیزدلم اگه واقعا شرایطتت اینجوریه نرو دیگه بمون سال بعد شاید تا اون موقع کرونا کمتر بشه ...😘😘سلام ...

سال سومیم 

خودم حاظر نیستم برم بزور میخان بفرستنم چون مگن خرج مردیم😒حاظرن من بمیرم ولی خرجشون بیهوده نباشه

اره قبول میشی😍

اجی تروخدا منم بگو تورو خدا تروخدا

بالاخره یاد گرفتم امضا بزارم🤗🤗🤗آفرین به خودم🤭🤭چرا من اعلانام کمه؟چرا منو ریپلای نمیکنین بدجنسا؟☺☺من زیاد نظر نمیدم چون زیاد وارد نیستم البته شکست نفسی میکنما😎هرکی کلمات عاشقانه ی مازندرانی بلده بم یاد بده....تا وقتی که خوب باشین خوبم  پاچه مو بگیرین پاچتونو میگیرم😊😊😊
اره قبول میشی😍

خدا از دهنت بشنوه سال دیگه همسرم دیگه اجازه نمیده کنکور بدم خداکنه امسال تربیت معلم قبول شم

آرزو هاتو بغل کن تا خداهست زندگی هست💓  حواستان باشد !اینجا خیلی زود ، دیر می شود !جایی که همه چیز تاریخ مصرف دارد ؛حتی آدم ها ، حتی رابطه ها ...این روز ها کسی حال و حوصله ای برایِ غرور و قهرهایِ طولانی ندارد !باید مراعات کرد ، باید مراقب بود ، قبل از این که دیر شود !آدم هایِ خوبِ زندگی تان را سنجاق کنید به دایره ی اولویت و حواستان ،و روابط عاطفی و شخصی تان را لحظه ای به حالِ خود رها نکنید !به خاطرِ خودتان می گویم ...زمانه ی خوبی نیست !مبادا چشم باز کنید و ببینید ، همان کسی که تا دیروز برایتان جان می داد ؛غریبه ترین آدمِ دنیایتان شده !آدم هایِ امروز ، راحت عوض می شوند ،راحت تغییر مسیر می دهند ،و خیلی راحت ، فراموش می کنند !به آدم هایی که هنوز خوب مانده اند ؛نه بهانه ای برایِ تغییر بدهید ،نه فرصتی برایِ بد شدن !مراقبِ دلبستگی هایتان باشید ...
سال سومیم  خودم حاظر نیستم برم بزور میخان بفرستنم چون مگن خرج مردیم😒حاظرن من بمیرم ولی خرجشون ...

یه آیت الکرسی بخون و به خدا توکل کن برو مطمئن باش خودش هواتو داره😍

برا سلامتی پسرام و نی نی تو دلیم یه صلوات بفرس