2777
2789
عنوان

کنکوریا

| مشاهده متن کامل بحث + 61204 بازدید | 4305 پست

حداقل راحت شدیم دیگه بازیمون نمیدن و استرس الکی نمیگیریم 😒😒😒

فرصت ها مثل رنگین‌کمان میمونن اگه زود نبینیش دیگه معلوم نیست باز کی ببینی🌈                                                                  در انتظار آرزوهایم ...💫🌠

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینا دیگه تغییر نمیدن. این همه این همه آدم مخالف بودن اینا باز کار خودشون کردن. 

کار بدی کردن؟

کدوم یکی از مخالفا میاد تعهد بده اگه تعویق کنن توی وضعیت بهتری کنکور برگزار خواهد شد؟؟؟

فقط از سر هیجانات یک عده نظر میدن

بچه ها خداحافظ 

و یه زمانی می گفتن...

تایپ کردم و پاک کردم چون بگم میترکم 

بدرود

میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇
خجسته بانو وارد میشود😂😂 من نابود میزان استرستم😘

والا دیگه من اول و آخر قبول نمیشم چه الان بدم چه یک ماه دیگه😂😂😂

مهربونی ایدز نداره...........تا میتونید بکنید...🤗🤓(عمیق تر کردن امر به معرف و نهی از منکر در باب مهربونی به درخاست دوستان بود😜😎)
انسانی 

اع پس هم رشته هم هستیم وجه اشتراکامون یکی یکی داره رو میشه ها😂😂😂

مهربونی ایدز نداره...........تا میتونید بکنید...🤗🤓(عمیق تر کردن امر به معرف و نهی از منکر در باب مهربونی به درخاست دوستان بود😜😎)
چه کاری بود اینا که از اول میخواستن همون تایم برگزار کنن دیگه جلسه برای چیشون بوده. 

شکم همه جا حرف اولو میزنه حتی با حضور کرونا:)

باور کن هردفه یکیشون میگه بچیا هفته دیگه همین ساعت همینجا😜ممد باز نری به بقیه بگیا😡

ولی ممد بسی دهن لق تشریف داره وگرنه اینا به استرس ما که راضی نیستن بنده خداها مرگ حقه اینا وسیله ن دارن وظیفشونو انجام میدن خب😐

برای خانوم دکتر شدنم یه صلوات میفرستی منم دعا میکنم تا به چیزی که میخوای برسی😘....... شب یلدا به دنیا اومدم ولی اسمم حنانه شد😁زندگی صحنه ی یکتای هنرمندی ماست هرکسی نغمه ی خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست خرّم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد  
خانوم بنده نظر خودمو گفتم با کسیم بحث ندارم موفق باشید

وقتی نظرتونو در فضای عمومی به اشتراک میذارید

باید تاب انتقاد هم داشته باشید

وگرنه پس برای چی نظرتونو توی دلتون نگه نداشتین شما که با کسی بحث ندارید!؟