2777
2789
عنوان

کنکوریا

| مشاهده متن کامل بحث + 61204 بازدید | 4305 پست
اره شرجیه😔بخدا نوشته ۴۵ولی کنارش میزنه دمای احساسی ۵۰یا۵۰خورده  شرجی خیلی بده بخار میشی

اصلا ب طور معمول و به هیچ عنوان تو هوای شرجی نمیشه نفس کشید مخصوصا تو مرداد ماه تازه باکولر یکم بهتر میشه ولی بازم آنچنان قابل تحمل نیست

شماها واقعا بدون کولر تو این بازه ی زمانی تو این ماه با ماسک و دستکش سر کنکور که باید تمرکز داشته باشین براتون جهاد اکبر حساب میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا خودمم تقریبا همینجام 😂😂 ولی برای محکم کاری گفتم خوبی؟ چ خبر؟

خخ

والا از استرس قلبم داره از جا درمیاد.خبر که هیییچ فعلا    

9/9/99بهترین روز زندیگم, یه معجزه تو زندگیم رخ داد...خدایاسپاسگزارم 

بچه ها من خودم دیدم ارشدو اعلام کردن ...

فکر نکنم تعویق بندازن سراسریم 

.... فقط کاش واقعا فاصله گزاری اینارو رعایت کنن بیچاره نشیم

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

بچه ها من حالم بد شد میرم یکیتون منو ساپورت کنه..خبری شد تگم کنین

بالاخره یاد گرفتم امضا بزارم🤗🤗🤗آفرین به خودم🤭🤭چرا من اعلانام کمه؟چرا منو ریپلای نمیکنین بدجنسا؟☺☺من زیاد نظر نمیدم چون زیاد وارد نیستم البته شکست نفسی میکنما😎هرکی کلمات عاشقانه ی مازندرانی بلده بم یاد بده....تا وقتی که خوب باشین خوبم  پاچه مو بگیرین پاچتونو میگیرم😊😊😊
بچه ها اینو گذاشتم برای فروش پول لازمم کسی نمی خواد؟

سایزش چنده😂😂

عضوشدن توی نی نی سایت برام مثل ی چالش شخصی هستش!چون اینجا طرزفکرایی و میبینم ک منو ب ستوه میارن اما با خودم شرط کردم که به وسیله این سایت صبرمو ببرم بالا و جواب هرچیزی و ندم و پرخاش نکنم!🙂😁تجربه های بقیه هم برام جالبن!خودم جای اونا میزارم و خیال بافی میکنم که اگه جای اون طرف بودم چیکار میکردم🧐🤔دوستون دارم بوس ب همتون ب خصوص آبانیاو ب جز برادرای سایت😁😁😁