2777
2789
عنوان

کنکوریا

| مشاهده متن کامل بحث + 61204 بازدید | 4305 پست
چن سالته

21

میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما سر امتحانان نهایی حتی دستمال کاغذی میدادن بذاریم تو ماسک خدایی از شدت تنگی نفس در میوردم ماسک رو ...

منم جنوبی ام ... میفهمم چی میگی  

به امید روزی که هرکی بهم پیام می‌ده بپرسه:             "الان اونجا ساعت چنده؟"                                                                                                                                ای که دستت میرسد کاری بکن  
قالیباف با برگزاری مخالفت کرده گویا

قالیباف که دیروز پریروزم مخالف بود

درتاریخ 99/9/9 من در بهترین شرایط زندگیم هستم                                                                                             چه کسی میداند که تو در پیله تنهایی خود تنهایی🦋چه کسی میداند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی🦋پیله ات را بگشا🦋تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💖اقایون مثلا محترم درخواست دوستی ندید
عمران من که اصلا نخوندم واسه همین ریسک نمیکنم نمیرم

منم میگم نرم مامانم نمیزاره،😐😐😐

اگر عشق در زندگی ات باشد...جای خالی خیلی چیزها برایت پُر میشود...اما اگر عشق نباشد...مهم نیست در زندگی ات چه چیزهایی داشته باشی...هرچه داشته باشی باز هم چیزی کم داری...

تو این وانفسا ، اظهار نظر ! اونایی که اصلا کنکوری نیستن بیشتر از همه رو اعصابه ، نه شرایط امروز ما رو دارن نه با ماسک سر جلسه رفتن نه با ماسک تمرکز و تحلیل تست کار کردن که بدونن یعنی چی 

تو این گرما استرس انتقال ویروسی که دم در منتظر کوچکترین تعلل نشسته ، کم اوردن اکسیژن ، مصرف دائم آب ، مواد شیرین ، هی بالا پایین کردن ماسک و عرق کردن به خاطر گرما ..... استرس مازاد امسال و ترس از ناقل شدن و ابتلای اعضای خانواده

واقعا کسایی که نمیفهمن و اصلا تو شرایط نیستن از دور دارن اظهار فضل میکنن ادم رو به شدت عصبی میکنن

واقعا اینجا باید گفت به شما چه ؟ ثانیه ای به شما چه ؟

من خودم معده ام این مدت عصبی شده با استرس و ماسک بدتر ورم میکنه نفسم بالا نمیاد ، اینو فقط ماهایی که تو بحر موضوع هستیم میفهمیم نه اونی که بیرون نشسته از سر بیکاری یا وابسته بودن به مافیا و مشاورا کامنت میذاره

واقعا امیدوارم به نتیجه برسه این جلسه 

عجب 
نمیدونم در مورد من قضیه اینجوری نبود همیشه لذت بردم از درس ادم از خداشه دوره کنه  11 ساعت که ...

من خودم عااشق درسخوندنم که اگه نبودم پزشکی نمیومدم 

این بحثش جداست 

من در مورد نرم کلی جامعه حرف زدم

تازه شما هم تو شرایطش نبودی 

میگی کاش عقب میفتاد نمیدونی اگه میفتاد واکنشت چی بود 

حرفای شما رو قبول دارم ولی از شما میپرسم معلومه کی این بیماری کنترل میشه؟ به چه امیدی برنامه بریزیم برای اینده نامعلوم؟

در ضمن درسته که دوره کردن خوبه ولی کسی که از اول خونده و الان خستس سرعت پیشرفتش با یه تازه نفس که الان از فرصت استفاده میکنه فرق داره

خدایا میشه یکم دیگ از خوشحالی جیغ بزنیم؟؟؟

فقط میخوام تعویق بخوره دو روز فقط دو روز استراحت کنم دوباره طوفانی شروع کنم

هر روز را چنان زندگی کن ، گویا آخرین روز زندگی توست...❤️💫
شما  دینی رو  فقط ب چشم  سکو پرش نگا کن عزیزم  تخصصی هم  اونایی ک بیشتر بلد ...

پارسال دینی ۸۰زدم عربی ۷۶ ادبیات ۶۰ زبان ۴۸.ولی تخصصی نخونده بودم خدایی خوب نزدم

من اگر نیکم اگر بد توخود راباش