2777
2789
عنوان

کنکوریا

| مشاهده متن کامل بحث + 61204 بازدید | 4305 پست
اگه  تعویق  بیفته  چکار میکنید؟🤤🤤🤤

انقدر نذر کردم اونا رو ادا میکنم

⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری می‌کند و از آن دست‌بردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش می‌کند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها چرا هیچ خبری نمیاد بیرون یکیتون توئیترا رو چک کنه 

من اینستا احمدی و نمکی و قالی باف رو دارم چیزی نیست

میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇
اخه میدونی واقعا این دلیل اصلا کافی نیست من خودم لامپ اون اتاقی که توش کنکور دادم پر پر میزد اخرم خ ...

شاید هم حق با شما باشه واقعا 

میگم ک من دلایل خودم برا تعویق رو گفتم و واقعیت های تعویق رو هم ک دیدین صادقانه گفتم 

عزیز به عنوان یک رتبه ی نزدک به صد کنکور تجربی بهت میگم  اگر زمان کنکور من بود ارزوم بود کنکو ...

بله اگه هر سال دیگه ای بود منم ارزوم بود عقب بیفته نه امسال که اوضاع اینطوریه.من مدرسه تیزهوشانم همه بچه های خوبمون از جمله خودم مخالف کنکوریم.ربطیم به خستگی نداره.اگه تعویق بیفته اوضاع بدتر میشه همین...

بچه ها مهم اینه که قالیباف با شماست 

اگر امروزم تعویق نخوره

قالیباف دو فوریتی رو تصویب میکنه 

این ادم زرنگ تر از این حرفاست خداروشکر

پروردگارا نگذار دعا کنم که مرا از دشواری ها و خطر های زندگی مصون داری بلکه دعا میکنم در رویارویی با آن ها بی باک و شجاع باشم , نگذار از تو بخواهم درد مرا تسکین دهی بلکه توان چیرگی بر آن را به من ببخش ...پروردگارا تنها تو هستی که میتوانی تلنگری بزنی بر این دل درمانده تا شاید بفهمد از دست دادن تو سخت ترین از دست دادن هاست پروردگارا به من آرامشی ده تا بپذیرم هر آن چه را نمیتوانم تغییر دهم  و شجاعتی ده تا تغییر دهم هر آنچه را میتوانم تغییر دهم و بصیرتی ده تا تفاوت این دو را درک کنم پروردگارا اگر روزی فراموش کردم خدای بزرگی دارم فراموش نکن بنده ی کوچکی داری پروردگارا به جز خودت به کسی واگذارم نکن تویی پروردگار من پس قرار ده بی نیازی را در نفسم , یقین را در دلم , روشنی را  در دیده ام و بصیرت در قلبم پروردگار من بهترینم چقدر در زمین تنهایی و عجب صبری داری که با این همه گناه هنوز هم بنده ات را ناامید نمیکنی پروردگارا خودت میدانی که من به جز تو کسی را ندارم  دستم را رها نکن پروردگارا کمکم کن تا شیعه شایسته علی بن ابی طالب(ع) باشم امیر بی ادعایی که میگریست و در  مسجد کوفه عاشقانه صدایت میرد که : مَوْلاىَ يا مَوْلاىَ اَنْتَ الْغَنِىُّ وَ اَنَا الْفَقيرُ وَ هَلْ يَرْحَمُ الْفَقيرَ اِلا الْغَنِىُّ / مَوْلاىَ يا مَوْلاىَ اَنْتَ الْكَبيرُ وَ اَنَا الصَّغيرُ وَ هَلْ يَرْحَمُ الصَّغيرَ اِلا الْكَبيرُ.
عزیز به عنوان یک رتبه ی نزدک به صد کنکور تجربی بهت میگم  اگر زمان کنکور من بود ارزوم بود کنکو ...

عزیز من خودم رتبه برتر کنکورم

و اصلا دلم نمیخواست حتی یک روز کنکور جابجا شه

خستگی کنکور طبیعیه

کسی که از روزی ۱۱ ساعت خسته میشه تنبل نیست که بعدا هم بخواد بزنه کنار 

من الان هم تو دانشگاه دانشجوی فعال و بسیار درسخونیم 

ولی به شدت سال کنکور خسته شدم

و تقریبا اکثر ادما همینطورین فکر میکنم

#کنکوريها جلسه همچنان در دفتر وزير بهداشت ادامه داره و موافقان تعویق کوتاه نیومدن،دمشون گرم پيگيرها ادامه داره و منتظر خبرهاي خوب براي شما عزيزان هستيم ان https://t.me/joinchat/AAAAAE8C9q2fmOy37jD97w

🌺✨سنَحیا بعد کُرباتنا ربیعا، کاننا لم نذق بالأمس مُراً🌈🍃‏پس از مصیبت هایمان، بهاری خواهیم زیست گویی،طعم تلخ دیروز را نچشیده ایم❤️💙💜💚🧡💛