2777
2789
عنوان

کنکوریا

| مشاهده متن کامل بحث + 61204 بازدید | 4305 پست
منم واسه همین تعجب کردم    

فک کنم اونم فهمیده تعویقی در کار نیست خیلی ریز داره صحنه رو ترک میکنه 😐😐😐

فرصت ها مثل رنگین‌کمان میمونن اگه زود نبینیش دیگه معلوم نیست باز کی ببینی🌈                                                                  در انتظار آرزوهایم ...💫🌠

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تنها چیزی ک نصیبمون شد   از دست دادن  وقت بود

به قول مامان بزرگم(خدا بیامرزدش)

بیا دهنتو ببوسم.گل گفتی

منو بگو از ظهر اسکول وار نت ساعتی گرفتم هی تمدیدش میکنم بلکم خبری بیاد ببینم خودمو برا کی آماده کنم😂

ببین خب فکر میکنی این بیماری حالا حالا ها میره؟ تو الان درس خوندی خسته شدی بعدش میخوای تا کی اینجور ...

نگا ما میگیم حداقل توی هوای خنک ن الان ک وحشتناک گرم 

من میگم شیراز هستم هر سال با کولر مامانم اینا یخخخ میزدیم امسال انگار فقط یه باد خنک میزنه همین 

مرسی پس فک کنم سیستم من مشکل پیدا کرده برم با گوشیم امتحان کنم

درتاریخ 99/9/9 من در بهترین شرایط زندگیم هستم                                                                                             چه کسی میداند که تو در پیله تنهایی خود تنهایی🦋چه کسی میداند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی🦋پیله ات را بگشا🦋تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💖اقایون مثلا محترم درخواست دوستی ندید
فک کنم اونم فهمیده تعویقی در کار نیست خیلی ریز داره صحنه رو ترک میکنه 😐😐😐

کی چیشده

⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری می‌کند و از آن دست‌بردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش می‌کند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖
عزيزم دانشگاه ازاد وام دانشجويي ميده

وام دانشجویی مگه چقده عزیزم ،اینقد کمه که به هیچ جا نمیرسه ،یک دهم شهریه هم نیست.اونم با کلی شرایط

انصاف نیست یکبار به دنیا آمدن واین همه مردن..
 به قول مامان بزرگم(خدا بیامرزدش) بیا دهنتو ببوسم.گل گفتی منو بگو از ظهر اسکول وار نت ساعتی گ ...

😂😂  من ۳ پاشدم برم سر جزوه هام  ی علطی کردم اومدم ی سر بزنم اینجا  دیگه  موندمممم تا الان   اصلا انرژیم رفت  الان هیچی تو مخم نمیره