استرس نداشته باشید حالا یا میشه یا نمیشه اگر شد و خوتدید خوب ان شالله بهترینها براتون رقم بخوره اگر نخوندید دنیا به اخر نرسیده سال بعد بهترین رشته رو میارید اگ نگرانی تون کرونا که فحش حق مسئولین بی کفایت چون میدونم رعایت نمیشه! هیچی فقط حرف پروتکل با خودتون ضدعفونی ببرید میزتون ضد عفونی کنید با صمدلی که پیشینید بعد بشینید دستکش و ماسک یادتون تره
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇
درتاریخ 99/9/9 من در بهترین شرایط زندگیم هستم چه کسی میداند که تو در پیله تنهایی خود تنهایی🦋چه کسی میداند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی🦋پیله ات را بگشا🦋تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💖اقایون مثلا محترم درخواست دوستی ندید
باز همونو بندارن عقب اینایی ک تو کنکور دکترا گرفتن خوب شن بعد ما بگیریم 😐همگی مریض نشیم😭😭😭
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون
ازکروناآموختیم جواب امربه معروف ونهی ازمنکربه توچهنیست آلودگی یک نفر به همه ربط دارد{حیا}راکه نفهمی♡چادرسیاه♡هم تورا محجبه نخواهد کرد.♡چادر زهرا(س)♡ حکایت می کند از بی حجابی ها شکایت می کندروز محشر بر زنان{باحجاب}♡حضرت زهرا(س)♡ شفاعت می کند.