2777
2789
عنوان

کنکوریا

| مشاهده متن کامل بحث + 61204 بازدید | 4305 پست
هرکاری کنی آخرش بازم میشه من همه راهو امتحان کردم خیلی عذاب آور من لنزم که میزارم بخار میزنه به چشمم ...

من خودم عینکیم این راه هارو امتحان کردم جواب میده ولی خب تحملم باید بکنیم دیگه چه میشه کرد
من بااینکه چشمام 2/5 هست ولی نزدیک و بین و استیگماتم کلا بدون عینک نمیبینم!

🔵📣/شروط ستاد مقابله با کرونا برای برگزاری کنکور به روایت یک نماینده مجلس

🔹محمد وحیدی نایب رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی گفت: در این جلسه که امروز در محل وزارت بهداشت برگزار می‌شود، تعدادی از اعضای کمیسیون آموزش مجلس نیز حضور خواهند داشت.

🔹وی افزود: موضوع جابه‌جایی زمان برگزاری کنکور مطرح نیست، بحث این است که سازمان سنجش پروتکل‌هایی که مورد نظر وزارت بهداشت است را می‌بایست در چارچوب برگزاری کنکور سراسری بپذیرد، رویکرد براساس این است که طبق پروتکل‌ها، وضعیت برگزاری کنکور سراسری تعیین تکلیف شود.

🔹نایب رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس تصریح کرد: ستاد ملی کرونا اعلام کرده سه مصوبه دارد که اولا باید کنکور سراسری باید 4 روزه برگزار شود، دوما تعداد حوزه‌های آزمون افزایش یابد و در نهایت اینکه همه پروتکل‌های بهداشتی به صورت گسترده و در سطح مطلوب رعایت شود./تسنیمن@medistU 

اسم کاربریم ربطی به زایمان طبیعی نداره .انقد نپرسید 😅😅😅 یک وسیله جراحی دندونه 🙄🙄🙄🙄🙄

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها چرا انقدر بهم میپرین؟ هم اونایی که موافقن حق دارن هم مخالفا همدیگرو درک کنین اینکه یه نفر نظر مخالف شما میده به این معنی نیس که حتما همون میشه 

چیزی که دوست داری رو پیدا کن و اجازه بده تو رو بکُشه.
نتیجه چی شد عزیزم؟

جلسن فعلا

🌺✨سنَحیا بعد کُرباتنا ربیعا، کاننا لم نذق بالأمس مُراً🌈🍃‏پس از مصیبت هایمان، بهاری خواهیم زیست گویی،طعم تلخ دیروز را نچشیده ایم❤️💙💜💚🧡💛
میگم بچه ها این جلسه دیگه نتیجش صددرصدیه

اره

🌺✨سنَحیا بعد کُرباتنا ربیعا، کاننا لم نذق بالأمس مُراً🌈🍃‏پس از مصیبت هایمان، بهاری خواهیم زیست گویی،طعم تلخ دیروز را نچشیده ایم❤️💙💜💚🧡💛