2777
2789
عنوان

کنکوریا

| مشاهده متن کامل بحث + 61204 بازدید | 4305 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب منطق شما چیه برا تعویقش ؟؟؟ چی بگم والا هرچقد به سمت پاییز بریم اوضاع خراب کشورم که قرنطینه نمیکن ...

منطق می خوای بیا:

_اجتماع حداقل ۵۰۰ نفری در هر حوزه با فضای بسته که ممکن است حتی پنجره و تهویه مناسب نداشته باشد در شرایط امروز بسیار خطرناک است همه می دانیم که رعایت پروتکل های بهداشتی امکان پذیر نیست که این با توجه به شرایط برگزاری آزمون دکترا با توضیحات  داوطلبان آن کاملا مشخص بود اگر این پروتکل ها قابل انجام بود این بیماری امروز کنترل شده بود ودر پیک دوم آن قرار نداشتیم  با روزی حداقل ۲۰۰فوتی  در کشور
۲_ فرض را بر این بگیریم که هیچ داوطلبی بیمار نشود فقط ناقل باشند اعضای خانواده و افراد ضعیف انتقال داده و آنها بیمار شوند با توجه به تعداد داوطلبان این یعنی فاجعه
۳_ زدن ماسک حدود ۴ ساعت آن هم  در فضای بسته در شرایطی که دمای هوا بسیار بالا است حتی با فرض در نظر گرفتن تهویه مناسب غیر ممکن و نفس گیر است و احتمال نرسیدن اکسیژن کافی به مغز ومشکلات بعدی برای داوطلب بالاست
۴ با مدیریت درست می توان این آزمون را در پاییز برگزار کرد حتی اگر در پاییزی این بیماری  شروع بیشتری هم پیدا کرد می توان با توجه به خنک بودن هوا آزمون را در محیط باز انجام داد و این یعنی مدیریت درست با پروتکل های هوشمندانه این کار هیچ لطمه‌ای  به درس دانشجویان نخواهد زد وقتی ورودی  از بهمن باشد از تابستان میتوان برای انجام کلاس‌های جبرانی استفاده کرد و کاملاً و این کاملا امکان پذیر است
۵_بد بودن  بیماری در پاییز احتمال است اما بد بودن   وضعیت حال حاضر بسیار واقعی و دیدنی است
۶ طبق نظرسنجی ها حدود ۸۰ درصد از داوطلبان تعویق کنکور سراسری هستند و آن ۲۰ درصد هم داوطلب نیستند بلکه مافیا کنکور هستند که به وضوح با تعویق کنکور به آنها لطمه مالی وارد خواهد شد و مدارک زیادی وجود دارد که اینها اصرار بر برگزاری کنکور دارد

واسه قلب بی تابم دعا کن برام❤🌹

من اونایی رو که میگن کنکور به تعویق بیفترو اصلا درک نمیکنم....... 

با با به خدا دیگه خسته شدیم خسته 😭😭

شما مامان بابای منو نمیشناسین وگرنه میفهمیدین من دارم چی میکشم یه دقه که از تو اتاقم مییام بیرون میرم تو گوشی کلی فحش میخرم و همش منو با بقیه مقایسه میکنن، بعضی وقتا اصلا احساس نمیکنم 18 سالمه، واقعاً دیگه از این وضعیت خسته شدم. 

مافیای کنکور بزودی :

دیگر نگران شب اول قبر نباشید!!

.

.

.

گاج منتشر کرد :

مجموعه سوالات شب اول قبر با پاسخهای طبقه بندی شده📚📚

عزرائیل را به خانه ببرید !! 😂😂

به امید روزی که هرکی بهم پیام می‌ده بپرسه:             "الان اونجا ساعت چنده؟"                                                                                                                                ای که دستت میرسد کاری بکن  
دارم حرفتو تایید میکنم دلبندم😂😂

من اینو تو چن تا تاپیک گفتم انقد بد صحبت کردن فک کردم شما هم با کنایه میگی معذرت میخوام بانو

اسم کاربریم ربطی به زایمان طبیعی نداره .انقد نپرسید 😅😅😅 یک وسیله جراحی دندونه 🙄🙄🙄🙄🙄
جدی میگی یعنی به همونا اکتفا کنم؟؟؟؟

ببین رتبت خوب بشه اینجا فرمالیته هست 

ما پارسال عشقی ترین دخترمونه ی چادر پوشید و رفت چندتا سوال جواب داد الان فرهنگیان جامعه شناسی میخونه