2777
2789
عنوان

کنکوریا

| مشاهده متن کامل بحث + 61225 بازدید | 4305 پست
كلاس شركت كردي؟واسه مثلا رياضي

عزیزم من سمپادی بودم و معلم هامون خوب بودن ولی بعضی از دوستام میرفتن برای ریاضی کنکور بهتره سوالات کنکور چند سال اخیر رو خیلی کار کنید تا دستتون روان بشه 

بچه ها پنج جلسس تا بیان بگن میشه پنج و نیم بلکم بیشتر قفل میکنم بیاید اون موقه ببخشبد

🌺✨سنَحیا بعد کُرباتنا ربیعا، کاننا لم نذق بالأمس مُراً🌈🍃‏پس از مصیبت هایمان، بهاری خواهیم زیست گویی،طعم تلخ دیروز را نچشیده ایم❤️💙💜💚🧡💛

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخرین اخبار نمیتونم دونه دونه جواب بدم این خبرایی هس ک پخش شده

منادی قبل جلسه همه پیام های بچه هارا داخل واتس سین کرده ✅

امید اول و آخر #تعویق_کنکور  فقط نادری تمام

#شهریاری هم امروز هست و موافق #تعویق_کنکور  هست

نادری داره مستندات ازمون دکتری رو میگه و مسمم به تعویق  کنکور هست

منادی هم داره میگه پروتکل های بهداشتی و بسته بهداشتی به کنکوری ها بدیم که نادری گفت آمار کرونا روز به روز بیشتر میشه و...

نمکی بیاد طرف خودمون تمومه✅درکل طرف خودمون هست ولی فشار مافیا دولت روش زیاده

خیلی از دوستان میپرسند احتمالش هست جلسه به فردا موکول بشه باید عرض کنم که خیر امروز کنکور تعیین تکلیف خواهد شد

ان شالله که امروز تکلیف کنکور مشخص میشه

🌺✨سنَحیا بعد کُرباتنا ربیعا، کاننا لم نذق بالأمس مُراً🌈🍃‏پس از مصیبت هایمان، بهاری خواهیم زیست گویی،طعم تلخ دیروز را نچشیده ایم❤️💙💜💚🧡💛

عزیزم چیشد اخر من شنیدم میگن باید برگزار بشه

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

عزیزم چیشد اخر من شنیدم میگن باید برگزار بشه

نه توجه نکن جلسن فعلا 🦄

یعنی فردا دوباره جلسه میزارن؟ ؟؟؟  یا امروز مشخص میشه

امروز🦄

آیه زیر از سوره یس را در مورد لزوم برای بستن زبان دشمن بخوانید:

اَلیَوم نَختِمُ عَلی اَفواهِهِم وَ تُکَلِمُنا اَیدیَهُم وَ تَشهَدُ اَرجُلَهُم بِما کانوا یَکسِبون»

به نیت بستن زبان مخالفان تعویق کنکور ازجمله منادی و ویسی

😁😁😁😁

آیه زیر از سوره یس را در مورد لزوم برای بستن زبان دشمن بخوانید: اَلیَوم نَختِمُ عَلی اَفواهِهِم ...

ویسی کیه ؟

درتاریخ 99/9/9 من در بهترین شرایط زندگیم هستم                                                                                             چه کسی میداند که تو در پیله تنهایی خود تنهایی🦋چه کسی میداند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی🦋پیله ات را بگشا🦋تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💖اقایون مثلا محترم درخواست دوستی ندید