2777
2789
عنوان

کنکوریا

| مشاهده متن کامل بحث + 61225 بازدید | 4305 پست
😳😳😳

مامانای مهربون خاله های عزیز ممنون میشم پیج من وپسرمو   تو ای ن س ت ا دنبال کنید وپست هامونو لایک کنید،  کلی عکس ماهگرد وتم مناسبتی  خوشگل داریم...🍭 راستی آموزشم میدم توپیجم این آی دی پیجمه البته عدد رو به انگلیسی بایدوارد کنید اینجا فارسی نوشته میشهnazanin_lifestyle88

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به جای این حرفا منطق داشته باش....یه جواب درست و حسابی واسه این سوالم بدی من هم میگم اوکی کنکور تعوی ...

عزیزم، دست ما نیست اصلا

چرا فکر میکنی ما دور هم جمع شدیم کنکور رو تعویق بندازیم، ما فقط جمع شدیم ببینم چه تصمیمی میگیرن

هر تصمیمی خودشون بخان میگیرن، 

به حرف من یا حرف شما هم نیست

بعدشم کسی که یه ماه بیشتر نتونه درس بخونه همون بهتر که نره پزشکی ...

لطفا لایک نکنید؛ ممنونم 💚

🟡 دکترقالیباف، رئیس محترم مجلس سورای اسلامی و نماینده شهرتهران:

09121591090

👆👆 اگر به تماستون جواب ندادند

خیلی کوتاه فقط راهکار بیارید (در حد دو سه خط) و sms کنید.

🌺✨سنَحیا بعد کُرباتنا ربیعا، کاننا لم نذق بالأمس مُراً🌈🍃‏پس از مصیبت هایمان، بهاری خواهیم زیست گویی،طعم تلخ دیروز را نچشیده ایم❤️💙💜💚🧡💛
تراز 7000 برای تجربی کم نیست بچه ها😐😐😐؟؟؟؟

قلم چی نه عالیه 

اما خیلیا کیلید میزنن قضاوت نمیکنم

🌺✨سنَحیا بعد کُرباتنا ربیعا، کاننا لم نذق بالأمس مُراً🌈🍃‏پس از مصیبت هایمان، بهاری خواهیم زیست گویی،طعم تلخ دیروز را نچشیده ایم❤️💙💜💚🧡💛
مودب باش....بلدی جواب منطقی بده...دعوا هم شروع نکن  نی نی یار دعوا ببینه تاپیک رو میترکونه ها.. ...

خب اومدید تو تاپیک ما

برید خودتون یه تاپیک دیگه بزنید اونجا نظراتتون رو بگید

باعث ترکیدن تاپیک ما هم نشید

لطفا لایک نکنید؛ ممنونم 💚
تراز 7000 برای تجربی کم نیست بچه ها😐😐😐؟؟؟؟

تراز کنکور یا قلم چی ؟ واسه قلم چی عالیه ولی برای کنکور کمه

درتاریخ 99/9/9 من در بهترین شرایط زندگیم هستم                                                                                             چه کسی میداند که تو در پیله تنهایی خود تنهایی🦋چه کسی میداند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی🦋پیله ات را بگشا🦋تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💖اقایون مثلا محترم درخواست دوستی ندید