2777
2789
عنوان

کنکوریا

| مشاهده متن کامل بحث + 61225 بازدید | 4305 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو رو خدا هم دیگه رو درک کنیم کسایی هم ک درس نخوندن خسته شدن از خونه نشینی دلیل نمیشه بگیم اونا تعویق دوست دارن بحث جون آدماس شوخی ک نیست پدر مادرای ما سنشون بالاس خدای نکرده بگیرن تا آخر عمر عذاب وجدان داریم

شما وقتی کنکوری نیستی چرا وارد تاپیک شدی؟برو بگو اون طرف خودش بیاد نظرشو بگه از طرف اون حرف نزن

به جای این حرفا منطق داشته باش....یه جواب درست و حسابی واسه این سوالم بدی من هم میگم اوکی کنکور تعویق بشه خوبه  

اگه کنکور پاییز برگزار بشه و فقط ورودی بهمن بگیرن ...دانشگاهها به شدت ظرفیتشون پایین میاد و کسانی که با رتبه های خوب (نه عالی) میتونستن دانشگاههای متوسط رشته دلخواهشون قبول بشن الان دیگه نمیتونن!!!!! چون ظرفیتها کم میشه...اینو متوجه هستین و باز دم از تعویق میزنید؟ 

الهی عزیزم.اواخر شهریور چی هوا اونجا بهتر نمیشه؟

بخدا وسطای مهر خنک میشه ما پنکه میزنیم ببین دمارو ۴۴ درجه اللانه😔با این گرما چجوری بریم تازه شرجی هم هست دمایی ک حس میشه ۴۴نیس چیزی حدود ۵۰هست

😳😳😳

مامانای مهربون خاله های عزیز ممنون میشم پیج من وپسرمو   تو ای ن س ت ا دنبال کنید وپست هامونو لایک کنید،  کلی عکس ماهگرد وتم مناسبتی  خوشگل داریم...🍭 راستی آموزشم میدم توپیجم این آی دی پیجمه البته عدد رو به انگلیسی بایدوارد کنید اینجا فارسی نوشته میشهnazanin_lifestyle88
به جای این حرفا منطق داشته باش....یه جواب درست و حسابی واسه این سوالم بدی من هم میگم اوکی کنکور تعوی ...

چرا باید دانشگاه ظرفیتش پایین بیاد وقتی هنوز دانشجو نگرفتن؟؟؟

✈🇺🇸
بچه ها نظرسنجی شبکه خبر چیشد نتیجش ؟

۹۵ به ۵ به نفع ما

🌺✨سنَحیا بعد کُرباتنا ربیعا، کاننا لم نذق بالأمس مُراً🌈🍃‏پس از مصیبت هایمان، بهاری خواهیم زیست گویی،طعم تلخ دیروز را نچشیده ایم❤️💙💜💚🧡💛