2777
2789
عنوان

کنکوریا

| مشاهده متن کامل بحث + 61225 بازدید | 4305 پست

بچه ها اینا خبراییه ک من میدونم 

نمایندگان مجلس حتی مخالف برگزاری #کنکور_ارشد هم هستند
نمایندگان مجلس نظرشان بر این است که کل کنکور ها باید لغو شود
#تعویق_تمامی_کنکور_ها

منادی، نادری، اسماعیلی، ویس کرمی و وحیدی نمایندگانی هستند که در جلسه امروز در وزارت بهداشت حضور دارند،این جلسه راس ساعت 17 و با محوریت تصمیم‌گیری درباره زمان برگزاری #کنکور تداوم خواهد شد.

🔻 نایب رییس کمیسیون اجتماعی مجلس : نمایندگان مجلس با تمام توان مقابل مافیای کنکور می‌ایستند

دوستان تا الان جو جلسه به طرف #تعویق_کنکور بوده 

ادامه جلسه راس ساعت ۱۷ پیگیری خواهد شد ، موند ساعت ۱۷

نفس آخر مافیای کنکور هست 

🌺✨سنَحیا بعد کُرباتنا ربیعا، کاننا لم نذق بالأمس مُراً🌈🍃‏پس از مصیبت هایمان، بهاری خواهیم زیست گویی،طعم تلخ دیروز را نچشیده ایم❤️💙💜💚🧡💛
حتا اگه 31 ام باشه فک نکنم ورودی مهر داشته باشن

نه سی و یک باشه حتما ورودی مهر هست...وگرنه که کنکوریها بدبخت میشن اگه دانشگاهها فقط ورودی بهمن بگیرن.. چون حتماااااا تعداد کمتر میگیرن ظرفیتها میاد پایین...رتبه های خوب که پارسال با اون رتبه میتونستن رشته خوب برن امسال نمیتونن...ظلمه اگه ورودی مهر نباشه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بچه ها اینا خبراییه ک من میدونم  نمایندگان مجلس حتی مخالف برگزاری #کنکور_ارشد هم هستند نمای ...

اسی اینا رو کنکور سنتر نوشت؟

9/9/99بهترین روز زندیگم, یه معجزه تو زندگیم رخ داد...خدایاسپاسگزارم 
بچه ها اینا خبراییه ک من میدونم  نمایندگان مجلس حتی مخالف برگزاری #کنکور_ارشد هم هستند نمای ...

كله باباي هرچي مافياس

دوستاي قشنگم خيلي خيلي خيلي دوستون دارم ممنونم از بودناي هميشگيتون ❤️ من ديگه با اين كاربري فعاليت نميكنم و اين كاربري رو هديه دادم ب رفيق قشنگم كه همينجا باهاش اشنا شدم موناي عزيزم از بس تركيده بود ديگه نميتونست عضو بشه😂مث خودمون خاكه سايت خوردس هواشو داشته باشيد🤤❤️
اسی اینا رو کنکور سنتر نوشت؟

نه

🌺✨سنَحیا بعد کُرباتنا ربیعا، کاننا لم نذق بالأمس مُراً🌈🍃‏پس از مصیبت هایمان، بهاری خواهیم زیست گویی،طعم تلخ دیروز را نچشیده ایم❤️💙💜💚🧡💛