مافيا انقدر بي وجدان؟ فقط ب فكر جيب خودشونن نميگن با مرگ يك اعضا از خانواده ي ايل فلج ميشه
اينم چرخ اقتصاديشونه ك افت ميكنه؟كنكور ب كي چ ربطي داره تعويق و يا لغوش
دوستاي قشنگم خيلي خيلي خيلي دوستون دارم ممنونم از بودناي هميشگيتون ❤️ من ديگه با اين كاربري فعاليت نميكنم و اين كاربري رو هديه دادم ب رفيق قشنگم كه همينجا باهاش اشنا شدم موناي عزيزم از بس تركيده بود ديگه نميتونست عضو بشه😂مث خودمون خاكه سايت خوردس هواشو داشته باشيد🤤❤️
دوستاي قشنگم خيلي خيلي خيلي دوستون دارم ممنونم از بودناي هميشگيتون ❤️ من ديگه با اين كاربري فعاليت نميكنم و اين كاربري رو هديه دادم ب رفيق قشنگم كه همينجا باهاش اشنا شدم موناي عزيزم از بس تركيده بود ديگه نميتونست عضو بشه😂مث خودمون خاكه سايت خوردس هواشو داشته باشيد🤤❤️
کلن ورودی جدید ترم بهمن میرن چه کنکور الان باشه چه نباشه
عاقلانه و عادلانه نیست...اونوقت یا باید تعداد کمتری رو پذیرش کنن تا بهمن ماه تو کلاسها گنجایش باشه که عادلانه نیست...یا کلاسها دوبرابر بشه که عاقلانه نیست
عاقلانه و عادلانه نیست...اونوقت یا باید تعداد کمتری رو پذیرش کنن تا بهمن ماه تو کلاسها گنجایش باشه ک ...
حتا اگه 31 ام باشه فک نکنم ورودی مهر داشته باشن
درتاریخ 99/9/9 من در بهترین شرایط زندگیم هستم چه کسی میداند که تو در پیله تنهایی خود تنهایی🦋چه کسی میداند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی🦋پیله ات را بگشا🦋تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💖اقایون مثلا محترم درخواست دوستی ندید
باید همون تیر برگزار میشد...الان بیچاره خوزستانی ها و جنوبی ها و.... که تو گرما بدبختها میپزن اگه کولر نباشه محل کنکورشون اونهم با ماسک...تعویق از اول اشتباه بود