2777
2789
عنوان

کنکوریا

| مشاهده متن کامل بحث + 61225 بازدید | 4305 پست
من جز دنبال کنندگان کنکور هستم ولی واقعیتو گفتم ای فضا فقط حالتونوخراب میکنه نمکی گفته تعویق نداریم ...

عزیزم چی میگی مگه بچه های خودشون ایرانن؟🤣🤣🤣ساده ای بخدا بچه های خودشون دانشگاه زپرتی ایران درس میخونن ایا؟ کنکور میدن ایا؟

من جز دنبال کنندگان کنکور هستم ولی واقعیتو گفتم ای فضا فقط حالتونوخراب میکنه نمکی گفته تعویق نداریم ...

بچه های خودشون هر سال جاشون محفوظ بوده امسالم تفاوتی ایجاد نمیشه برای اونا

درتاریخ 99/9/9 من در بهترین شرایط زندگیم هستم                                                                                             چه کسی میداند که تو در پیله تنهایی خود تنهایی🦋چه کسی میداند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی🦋پیله ات را بگشا🦋تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💖اقایون مثلا محترم درخواست دوستی ندید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من از استرس اصلا دستم ب دکمه تلوزیون نمیره

من مثل شما میام اینا رو میخونم دستام میلرزه اصلا نمیشه گفت چی به صلاحمونه خدا خودش خیر بیاره برامون در هر حالت ولی من ترس نگرفتن کلیشو دارم😭😭😭

بچههای خودشون خیالشون از هر لحاظ راحته چه کنکور باشه چه نباشه 

عاشق شدن مثل گوش دادن به صدای پیانو توی یه کافه شلوغ می مونه،اگه بخوای به اون صدای قشنگ گوش کنی باید چشم هات رو ببندی از بقیه ی صداها بگذری و اون ها رو نشنوی,صدای خنده ها،گریه ها،به هم خوردن فنجون ها....تو واسم اون صدای قشنگ بودی که من به خاطرش هیچ صدایی رو نشنیدم:))

پس کی اعلام میکنن من از صب انقدر استرس دارم حالت تهوع گرفتم

عاشق شدن مثل گوش دادن به صدای پیانو توی یه کافه شلوغ می مونه،اگه بخوای به اون صدای قشنگ گوش کنی باید چشم هات رو ببندی از بقیه ی صداها بگذری و اون ها رو نشنوی,صدای خنده ها،گریه ها،به هم خوردن فنجون ها....تو واسم اون صدای قشنگ بودی که من به خاطرش هیچ صدایی رو نشنیدم:))
عزیزم چی میگی مگه بچه های خودشون ایرانن؟🤣🤣🤣ساده ای بخدا بچه های خودشون دانشگاه زپرتی ایران درس می ...

نه جا واز کردن برای ما🤔😒😊چند تا از نماینده ها خودشون کنکوری دارن من جمله نماینده شهر ما به همین خیال خوش باش🌹