2777
2789
عنوان

کنکوریا

| مشاهده متن کامل بحث + 61204 بازدید | 4305 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا کی ادامه داره نظر سنجی؟ تاثیرش چیه؟  تا الان که کنکوریا بردن

اخبار الان گفت کارت ورود به جلسه بگیرن بعد دوباره میگه تا دقایق دیگر جلسه برای تکلیف کنکور

واااااااقعا فازشون چیه اینا خو اگه کارت بگیرن دیگه تعویق کجا بود  

9/9/99بهترین روز زندیگم, یه معجزه تو زندگیم رخ داد...خدایاسپاسگزارم 
خیلی مسخرس ناراحت نشیا گیر دادی به این یونیکورن یه اهم میگی یونیکورن🙄🙄🙄 خدافظ دوست من

مهم اینه که خودم دوسش دارم دوست من🤣🦄😁

🌺✨سنَحیا بعد کُرباتنا ربیعا، کاننا لم نذق بالأمس مُراً🌈🍃‏پس از مصیبت هایمان، بهاری خواهیم زیست گویی،طعم تلخ دیروز را نچشیده ایم❤️💙💜💚🧡💛
نظر سنجی کجاست برم رای بدم

تا الان نتایج ۶۰ به ۴۰ رسیده

۶۰٪ = موافق تعویق

۴۰٪ = مخالف تعویق

🔆 نظرسنجی پیامکی شبکه خبر 🔆

ارسال عدد 2 به سامانه 300001234 ✅

🌺✨سنَحیا بعد کُرباتنا ربیعا، کاننا لم نذق بالأمس مُراً🌈🍃‏پس از مصیبت هایمان، بهاری خواهیم زیست گویی،طعم تلخ دیروز را نچشیده ایم❤️💙💜💚🧡💛
چون میدونم جونمون براشون مهم نی این حدسو مبزنم😫🦄

نه از نظر کرونا گفتم اره از نظر فرصت بیشتریه برا درس خوندن ولی تا اخر امسال کرونا هست نمیشه تا کی تعویق کنن مگه اینکه بیفتین با کنکوریای سال بعد    

تا کی ادامه داره نظر سنجی؟ تاثیرش چیه؟  تا الان که کنکوریا بردن

نمیدونم شاید تاثیری هم نداشته باشه اما میدونیم که همه کار کردیم و نشد😣🦄

نه از نظر کرونا گفتم اره از نظر فرصت بیشتریه برا درس خوندن ولی تا اخر امسال کرونا هست نمیشه تا کی تع ...

ن اون‌کارو که نمیکنن خدا رحم‌ کنه 😪🦄

۲ واسه موافق یا مخالف ؟

موافق تعویق 

پخشش‌ کن 🦄

لنتی      

والا باید جواب پس بدم 🤣🤣😏🦄