2777
2789
عنوان

کنکوریا

| مشاهده متن کامل بحث + 61225 بازدید | 4305 پست
تو وات یا اس پیام بده  مبخونن ج نمیدن  جلسه امروز با این افراد محدوده 💢نمکی 0912 ...

این شماره هارو از کجا آوردی درستن؟؟🤔

خدایا دوستت دارم میدونم منو به خواست دلم میرسونی.مطمئنم

چقد بیشورن بعضیا ک حرص خرجی که کردن واسه کنکور و میخورن ولی یه لحظه به جون بقیه فک نمیکنن تو اگه دوس داری بمیری بمیر ولی آرزو نکن ک کنکور برگزار شه در این صورت یک سوم داوطلبا زمان اعلام نتایج باید بغل عکسشون تو سایت روبان مشکی زده شه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من اصلا کنکوری نیست و دانشجو پزشکیم و بی نهایت نگران جون هم وطنام هستن و کادر درمان که یکی یکی ...

اینا میخان به هر قیمتی امتحان بدن.یکی از آشنایان ما آزمون دکتری شرکت کرد سالم بود فرداش بر اثر ایست قلبی فوت کردفقط ۳۳ سال داشت.قطعا کرونا بوده خیلی ها در اثر کرونا ایست قلبی شدن

این شماره هارو از کجا آوردی درستن؟؟🤔

بله همه جا هست🦄💎

🌺✨سنَحیا بعد کُرباتنا ربیعا، کاننا لم نذق بالأمس مُراً🌈🍃‏پس از مصیبت هایمان، بهاری خواهیم زیست گویی،طعم تلخ دیروز را نچشیده ایم❤️💙💜💚🧡💛
موافقم باهات من کنکوری نیستم ولی یه کنکوری داریم تو خونه که به شدت نگرانشم امیدوارم تکلیفشون زودتر م ...

بهتره نگران سلامتی ش باشی .پشت کنکور موندن سخته اما بهتر از کرونا گرفتن هست

۹۰٪🦄

اسی این تعویقه احتمالی که گفتی فقط واسه کنکوره کارشناسیه؟ یا ارشد هم احتمال تعویق داره؟ چون من در جریانه ریزه خبرا نیستم، از مسئولا کسی واسه ارشد چیزی نگفته؟ 

ممنون میشم اگه خبری داری بگی مرسی 💋

اسی این تعویقه احتمالی که گفتی فقط واسه کنکوره کارشناسیه؟ یا ارشد هم احتمال تعویق داره؟ چون من در جر ...

این احتمال که خیلیا میدادن برای جلسه قبلی بود که برگزار شد و نتونستن به تفاهم برسن موکول شد به فردا که امروز باشه 

امروز تصمیم نهایی میگیرن 

ببشتر برای سراسری فک کنمممممم چون تعداد فجیح بالاست بازم ناامید نشید🦄🍓

🌺✨سنَحیا بعد کُرباتنا ربیعا، کاننا لم نذق بالأمس مُراً🌈🍃‏پس از مصیبت هایمان، بهاری خواهیم زیست گویی،طعم تلخ دیروز را نچشیده ایم❤️💙💜💚🧡💛
واسه چی تعویق?? یه مشت تنبل درس نخون ک معلوم نیس چیکار میکردن تو این مدت دنبال تعویق کنکور هستن. &nb ...

شما زرنگی کافیه 

چقدر بی تربیت و بی خانواده ای

یکم فکر کن چارنفر ک مریضی تنفسی دارن نمیتونن تو دمای ۵۰ درجه با ماسک بشینن تا توی نفهم زر بزنی راجبشون و از کلمه یه مشت استفاده کنی!

درس بخوره تو سرت جامعه رو همین امثال شما ک مثقالی شعور ندارن ب گند کشیدن

این احتمال که خیلیا میدادن برای جلسه قبلی بود که برگزار شد و نتونستن به تفاهم برسن موکول شد به فردا ...

اره تعداد افراد کنکور کارشناسی که قطعا بیشتره... اما خب ارشد هم ۷۰۰هزار نفره... ای بابا امیدوارم هرچی که به صلاحه همون بشه💚

تا آخره امروز جواب قطیعه جلسه‌شون مشخص میشه دیگه؟ 

اره تعداد افراد کنکور کارشناسی که قطعا بیشتره... اما خب ارشد هم ۷۰۰هزار نفره... ای بابا امیدوارم هرچ ...

انشالا 

اره 🦄

استارتر احتمالش هست ب تعویق بندازن؟‌اخه همشون دارن مخالفت میکنن😕

نمیدونم والا نماینده نیستم😁🦄

اما سراسری احتمالش بالاتره نمیدونم ب خدا اگه کشور یه ریتم و عقاید ریتم داری داشت میشد حدس زد اما نداره