2777
2789
عنوان

کنکوریا

| مشاهده متن کامل بحث + 61225 بازدید | 4305 پست
با نهایت احترام به همتون اگه درس خون بودید و یک سال عمرتون رو گذاشته بودید پاش دوست نداشتید حتی یک ر ...

من دخترخالم خیلی تلاش کرده پارسال هم میتونست دارو بیاره ولی برا پزشکی تهران‌موند الان بخاطر اینکه مادروپدرش مشکل قلبی دارن و سن بالا هستن میترسه شرکت کنه 

اینا رو هم باید درنظر گرفت🤗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من اصلا کنکوری نیست و دانشجو پزشکیم و بی نهایت نگران جون هم وطنام هستن و کادر درمان که یکی یکی ...

اصلا کادر درمان ریزش کرده الان تو این دوماه دوتا ازمون استخدامی برامون گذاشتن ولی بازهم مایی که خونه ایم میترسیم بریم سرمار 

قدرت سرایت نه برابر شده 

الان سلامتی مهمتر از ازمونه 

ولی نمیدونم جرا هیشکی سلامتیو درنظر نمیگیره فقط دارن دعوا میکنن کی خونده کی نخونده

اگه برگزار بشه خوب حال این تنبلهای درس نخون ک منتظر تعویقن جا میاد

زرنگ های درسخون که میگن برگزار بشه هم وقتی مبتلا شدن (دور از جون همه، خدایی نکرده) خوب حالشون جا میاد.

البته خودمم جزو زرنگ های درسخونم ولی خب موافق برگزاری نیستم با این وضع.

به امید روزی که هرکی بهم پیام می‌ده بپرسه:             "الان اونجا ساعت چنده؟"                                                                                                                                ای که دستت میرسد کاری بکن  
بچه ها برای اینکه تعویق بیفته، مطمئنید ۲ رو به ۳۰۰۰۰۱۲۳۴ باید بفرستیم؟

اره مطمعنم

🌺✨سنَحیا بعد کُرباتنا ربیعا، کاننا لم نذق بالأمس مُراً🌈🍃‏پس از مصیبت هایمان، بهاری خواهیم زیست گویی،طعم تلخ دیروز را نچشیده ایم❤️💙💜💚🧡💛
چرا، بابا یکی بزنه شبکه خبر ،به ما هم بگه، ولی استارتر گفت عدد ۲

🌺✨سنَحیا بعد کُرباتنا ربیعا، کاننا لم نذق بالأمس مُراً🌈🍃‏پس از مصیبت هایمان، بهاری خواهیم زیست گویی،طعم تلخ دیروز را نچشیده ایم❤️💙💜💚🧡💛
بچه ها ساعت چند جلسه برگزار میشه ؟    

بعد از ظهره فک‌کنم نگفتن 🦄

من الان زدم شبکه حبر چیزی درمورد نظرسنجی نگفته

چه جوری باید بهشون پیام بدیم به منم بگید 

تو وات یا اس پیام بده 

مبخونن ج نمیدن 

جلسه امروز با این افراد محدوده

💢نمکی 09121230250

💢ویس کرمی 09132613105

💢منادی 09143154762

💢نادری 09127298418

✅جدید اضافه شد👇👇

💢محسنی 09123176581

💢قاضی زاده هاشمی:09155116682

♻️ستاد به شماره ی02189511 داخلی0

♻️و شماره ی02184861 بازم داخلی0