2777
2789
عنوان

کنکوریا

| مشاهده متن کامل بحث + 61204 بازدید | 4305 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی عاشقتونم کنکوریای شب زنده دار  

اخه دیشبو که همش بیدار بودید که  

ای خدا امروز تکلیفمون معلوم بشه  

9/9/99بهترین روز زندیگم, یه معجزه تو زندگیم رخ داد...خدایاسپاسگزارم 
چیشد اخر جواب قطعیش کی میاد؟؟!! البته فک نمیکنم عقب بیافته

امروز میگن 🦄🍓

🌺✨سنَحیا بعد کُرباتنا ربیعا، کاننا لم نذق بالأمس مُراً🌈🍃‏پس از مصیبت هایمان، بهاری خواهیم زیست گویی،طعم تلخ دیروز را نچشیده ایم❤️💙💜💚🧡💛

خدا بگم چکارت کنه نمکی

حتی کشش درس خوندنم ندارم دیگه

پشت کنکوریا ور چه حالید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من امسال سال آخرمه و فارغ از هر اتفاقی که تو روزای پیش روم میفته دقیقا عصری که فرداش کنکورمه کتابارو آتیییییییش میزنم    

شماچی

شماهایی که می گیدکنکور عقب بیفته ، خدا رو درنظر. بگیرید ، بعد جواب بدید! خدایی خدایی خدایی. همتون شش ...

😂

به اینا نگاه کنید 😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه می کنن نه؟ خیلی جالبه منم اولش باورم نمیشد😂‏
شماهایی که می گیدکنکور عقب بیفته ، خدا رو درنظر. بگیرید ، بعد جواب بدید! خدایی خدایی خدایی. همتون شش ...

قضاوت کار درستی نیست 

اما من دو ماهه پام به جلودر خونمون نرسیده 😐🦄

🌺✨سنَحیا بعد کُرباتنا ربیعا، کاننا لم نذق بالأمس مُراً🌈🍃‏پس از مصیبت هایمان، بهاری خواهیم زیست گویی،طعم تلخ دیروز را نچشیده ایم❤️💙💜💚🧡💛
خدا بگم چکارت کنه نمکی حتی کشش درس خوندنم ندارم دیگه پشت کنکوریا ور چه حالید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من امسال س ...

سالای پیش دتبت در چ حالی بود🦄

اها پارسال 5 هزار کنکور زبان     فرهنگیان نگرفت

عه موفق باشی 

اره تعداد اونایی ک شرکت میکنن زبان کمه خب🦄

عه موفق باشی  اره تعداد اونایی ک شرکت میکنن زبان کمه خب🦄

اهوم  

ولی امسال زیر 100

اگه خدایی بزاره کم استرس وارد کنه  

اهوم     ولی امسال زیر 100 اگه خدایی بزاره کم استرس وارد کنه    

انشالله که میاری 🦄