2777
2789
عنوان

کنکوریا

| مشاهده متن کامل بحث + 61204 بازدید | 4305 پست

خدا لعنتشون كنه

فقط ما دكتراها ادم نبوديم؟؟

فقط من بايد از ترس جون بچم كنكور نميدادم و عقب ميموندم؟؟

ما آنتي كرونا داشتيم؟؟

خب همه رو عقب مينداختن

لطفا در جواب كامنت هام نگيد خوش به حالت.. از بار منفي اين عبارت بدم مياد🙏🏻كاربري دوممه، به خاطر بيان نظرم درباره مسائل اقتصادي تركوندنم!!!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا لعنتشون كنه فقط ما دكتراها ادم نبوديم؟؟ فقط من بايد از ترس جون بچم كنكور نميدادم و عقب ميموندم ...

اره عزیزم همیشه ی عده قربانی میشن منم ناراحت شدم  اخه میدونی سراسریم خیلیی زیادن لامصبا داغون میشه کله کشور مبتلا میشن خخ

خانومای گل میشه یه صلوات واسه حل شدن مشکل پدرم و حاجت خودم  بفرستین ممنونم 
اره عزیزم همیشه ی عده قربانی میشن منم ناراحت شدم  اخه میدونی سراسریم خیلیی زیادن لامصبا داغون م ...

من موافقم سراسري و ارشد عقب بيفته

ولي دكترا هم بايد عقب ميفتاد

ما هم تلاش كرده بوديم

هدر رفت زحماتمون

لطفا در جواب كامنت هام نگيد خوش به حالت.. از بار منفي اين عبارت بدم مياد🙏🏻كاربري دوممه، به خاطر بيان نظرم درباره مسائل اقتصادي تركوندنم!!!!
من موافقم سراسري و ارشد عقب بيفته ولي دكترا هم بايد عقب ميفتاد ما هم تلاش كرده بوديم هدر رفت زحما ...

سخته خیلی اره الانم واسه ارشدا گناه دارن منم ناراحت شدم خیلی خصوصا واسه اون مشکوکا که اصن واسشون برگزار نکردن 

سخته خیلی اره الانم واسه ارشدا گناه دارن منم ناراحت شدم خیلی خصوصا واسه اون مشکوکا که اصن واسشون برگ ...

عدالت نيست

حقمونم بخوايم به جايي نميرسيم

شماهایی که می گیدکنکور عقب بیفته ، خدا رو درنظر. بگیرید ، بعد جواب بدید! خدایی خدایی خدایی. همتون شش ...

بقیه رو نمیدونم ولی به جان بابام من تنها جایی که رفتم موقع بنزین زدنع که با داداشمم میرم همشم تو ماشین نشستم...اکثر دوستامم همینطورین بکوب دارن میخونن...شاید تو انتخاب دوست واسه دخترتون اشتباه کردین شما.

عدالت نيست حقمونم بخوايم به جايي نميرسيم

هیچ وقت هیجا عدالت نیس من حتی صندلی دست چپم نداشتم سر جلسه کنکورم بهم ندادن مث ی گوسفند با ادم برخورد میکنن 

شماهایی که می گیدکنکور عقب بیفته ، خدا رو درنظر. بگیرید ، بعد جواب بدید! خدایی خدایی خدایی. همتون شش ...

اگر برگزار شه وقتی نه تفتیش بدنی میشه نه اثر انگشت نه خیای گیر میدن ب گوشی ب نظرت با این شرایط کسی ک خونده قبول میشه یا کسی ک میتونه تقلب کنه. سر دکتری براحتی گوشی بردن طرف یکی دیگرو فرستاد جاش امتخان بده اینطور ک بدتره یه مشت تقلب کار قبول شه  بخدا ب نفع همست سلامتیشو کار ندارم فقط تقلب در نظر بگیری میفهمی با این اوضاع درس خونا قبول نمیشن

عزیز کافیه تاپیک اول منو بخونی و بدبختیایی ک من سر کرونا کشیدم ....و بله بنده قرنطینم دوستی ک یک سال درس خونده خدا داره منم خدا دارم..زندگی برای بعضیا سخت تر از یکسال با تمام امکانات درس خوندنه من پدرم کرونا گرف و بخاطر شرایطش تقریبا بیچاره شدیم..چرا فقط اونایی ک پی خوش گذرونیشون بودن مارم بدبخت کردن میبینین

این الان استارتر خفم میکنه چون باز اشتباه گفتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/4262496/هیشکیو-برای-صحبت-کردن-ندارم

خداییش رو در نظر میگرم من حتی مسافرت هم رفتم ولی جای شلوغ اصلا نرفتم تو هیچ فضای سربسته ای 4 ساعت با تراکم بالا نشستم 

این خیلی با اون فرق میکنه 

قطعا قرار نبوده از کنار دریا فا فاصله 50 متر از ادما کرونا بگیرم

مهمونی نرفتم تا جایی شده 

مهمونی تو دهن هم و پارتی و اینا اصلا نرفتم 

کلا فضای سربسته نرفتم 

تازه همینا رو هم دوماهه رفتم 

قبلش کانل خونه بودم

میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇

خدایی میگم من غیر از ۳ بار خونه بابا بزرگم اونم یه نیم ساعت نشستیم چن بارم یه ساعت رفتیم دور زدیم با ماشین فقط چون من تو خونه پوسیده بودم روحیم داغون بود همین من تو هیچ جمع بیشتر از ۶ نفره (اونم فقط من مامانم بابام خواهرم مامانبزرگ بابابزرگم )از اسفند تا الان نرفتم