2777
2789
عنوان

کنکوریا

| مشاهده متن کامل بحث + 61204 بازدید | 4305 پست

نه به اینا پیام ندید مهمارو گزاشتم فردا تعداد محدوده 

نمکی 09121230250

ویس کرمی 09132613105

منادی 09143154762

نادری 09127298418🦄💎🍓

🌺✨سنَحیا بعد کُرباتنا ربیعا، کاننا لم نذق بالأمس مُراً🌈🍃‏پس از مصیبت هایمان، بهاری خواهیم زیست گویی،طعم تلخ دیروز را نچشیده ایم❤️💙💜💚🧡💛

این تاپیک ترکیده بود دوباره باز شد

میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس هنوز هیچی معلوم نیس دیگه درسته؟؟

اگه‌ناراحت نمیشی

بگم هم اخبار ساعت ده گفت هم الان شبکه خبر زیرنویس کرد ارشد طبق اطلاعیه های قبل برگزار میشه

برای سراسری فردا تو جلسه تصمیم میگیرن

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم ) 

تعویق بشه یعنی کی برگزار بشه؟؟؟ شهریور؟؟ مهرماه؟؟ ببینید اگه امسال مهر دانشگاه ورودی نداشته باشه برا همه کنکوریا بد میشه چون ظرفیتها رو خیلی کمتر میکننااااا...برید بخونید توکل بخدا کنکور بدید راحت بشید ایشالا مریض هم نمیشید

منم ارشدم بخیر بگذره😭

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
تعویق بشه یعنی کی برگزار بشه؟؟؟ شهریور؟؟ مهرماه؟؟ ببینید اگه امسال مهر دانشگاه ورودی نداشته باشه برا ...

کلن ورودی جدید ترم بهمن میرن چه کنکور الان باشه چه نباشه

عاشق شدن مثل گوش دادن به صدای پیانو توی یه کافه شلوغ می مونه،اگه بخوای به اون صدای قشنگ گوش کنی باید چشم هات رو ببندی از بقیه ی صداها بگذری و اون ها رو نشنوی,صدای خنده ها،گریه ها،به هم خوردن فنجون ها....تو واسم اون صدای قشنگ بودی که من به خاطرش هیچ صدایی رو نشنیدم:))

شماهایی که می گیدکنکور عقب بیفته ، خدا رو درنظر. بگیرید ، بعد جواب بدید! خدایی خدایی خدایی. همتون شش ماهه قرنطینه اید؟ هیچ جا نرفتید؟ فقط کنکور. خطرناک شد؟

همه جا پره از جوونای دم کنکور ، تو پاساژ و پارک و سفر و تولد و دورهمی و گردش و تفریح...... درس هم نخوندن ، حالا میخوان زمان بخرن.

بدبخت اونایی که واقعا یک ساله به معنای واقعی دارن درس می خونن و هیچ خبری براشون بدتر از تعویق کنکور نیست.

دوستای دخترم عکس های پروفایلشون دورهمی تولد و پارک و پیک نیک از جای درس خوندن ، بعد هشتگ تعویق کنکور میزارن.

چطور تولد تو دهن هم رقص و شادی و..... کرونا خطر. نداره ، کنکور خطر داره

ایکاش انصاف داشته باشیم

عزیزم چیشد بالاخره فهمیدی تعویقه یا نه🤔من دنبال نکردم اخبارو

(۱ دی )لطفا، بیاین متحد باشیم😍مرسی از همه پیشاپیش از اوناییکه تاپیک میزنن معذرت میخوام چون گزارش میزنم براشون😁اهل زیباترین کلانشهر ایران، رشت😍

نتیجه ای نداشته جلسه امروز گفتن فردا جلسه باز میزاریم وزارت بهداشت مخالفه صد درصدیه ولی علوم نه پاشو کرده تو ی کفش ک برگزار کنیم اخه بالاخره کلی سود اینجا قراره بکنه ک عقب بیوفته حیفه چند ماه کساد میشه بازار مافیاشون

خانومای گل میشه یه صلوات واسه حل شدن مشکل پدرم و حاجت خودم  بفرستین ممنونم