2777
2789
عنوان

کنکوریا

| مشاهده متن کامل بحث + 61203 بازدید | 4305 پست
اره دیگه ماضدویروسیم یاشایدم جون نداریم

شما هم ارشدی؟ اخه همه کنکور ارشدو امتحان نمیدن تعداد کمتره و خب خیلی هم حیاتی شاید نباشه اونایی براشون واجب نیست خب نمیرن اوناییم خوندن که معمولا کم هستن میرن البته به نظر من 

اگه حاجت خیلی سخت داری ۳ روز پشت سر هم صلوات حضرت زهرا( س )بدون وقفه بخون بدون اینکه بینش حرف بزنی یا کاری کنی قطعا معجزه میشه برات . برای منم دعا میکنی

شما هم ارشدی؟ اخه همه کنکور ارشدو امتحان نمیدن تعداد کمتره و خب خیلی هم حیاتی شاید نباشه اونایی براش ...

بله ارشدم خب من زحمت کشیدم چرانبایدبخاطرترس نتونم برم سرجلسه جون همه مهمه امابرای اونامهم نیست 

چه شب هامنوآسمان تادم صبح سرودیم نم نم: تورادوست دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مهروماه جديد چطورع؟؟

نداشتم ولی کتاب راه اندیشه بابک سادات دارم تقریبا ۱۰۰ درصد نظام جدید پوشش میده خیلیی عالی و روون توضیح داده اخرشم تستای سراسری با حلش داره خیلی کتاب خوبیه

به بودن ها دیر عادت کن و به نبودن ها زود!آدم ها،نبودن را بهتر بلدند

میرم سر درس یک ساعت نیخونم باز میام چک میکنم از استرس 

دوست عزیزی که گفتی از استرس دندون به هم فشار میدی این یه نوع تیک عصبیه منم دارم اصلا کل فکم تو هم قفل میشه الان هم همین طورم

بچه ها واقعا گفتن دیگه فردا قطعی میگن؟

میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇
نداشتم ولی کتاب راه اندیشه بابک سادات دارم تقریبا ۱۰۰ درصد نظام جدید پوشش میده خیلیی عالی و روون توض ...

راه انديشه ازروشاي عادي حل كرده؟اخه آريان حيدري هم ازمدرساي راه انديشس بعدجامعه؟ازكجابايدبگيريم

خدایا شکرت🙂
میرم سر درس یک ساعت نیخونم باز میام چک میکنم از استرس  دوست عزیزی که گفتی از استرس دندون به هم ...

گفتن قطعیه 😊🦄

🌺✨سنَحیا بعد کُرباتنا ربیعا، کاننا لم نذق بالأمس مُراً🌈🍃‏پس از مصیبت هایمان، بهاری خواهیم زیست گویی،طعم تلخ دیروز را نچشیده ایم❤️💙💜💚🧡💛
گفتن قطعیه 😊🦄

فردا جلسه باز مجلسه؟

یا اون نمکی و نماینده کمیسیون اموزش و بهداشت باهم جلسه دارن؟

میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇
نظام جديدي؟تجربي؟

نظام قدیمم تجربی

فردا جلسه باز مجلسه؟ یا اون نمکی و نماینده کمیسیون اموزش و بهداشت باهم جلسه دارن؟

گزینه دو عزیزم😊💚🦄

🌺✨سنَحیا بعد کُرباتنا ربیعا، کاننا لم نذق بالأمس مُراً🌈🍃‏پس از مصیبت هایمان، بهاری خواهیم زیست گویی،طعم تلخ دیروز را نچشیده ایم❤️💙💜💚🧡💛
هیچی نادری میگفت میریم با شرط معدل دانشجو میگیریم یکی نیس بگه احمق خیلی از نظام قدیمیا معدلشون کم ...

وای خدا نکنه

خداجونم میشه کمکم کنی امسال به آرزوم برسم لطفاااا
گزینه دو عزیزم😊💚🦄

امیدی هست؟

امیدی هست؟

نمیدونم یکی از اشناهامون تو اموزش پرورش میگف ی ماه میندازن این ور نمیدونم چقد میتونم اعتماد کنم 🦄