2777
2789
عنوان

کنکوریا

| مشاهده متن کامل بحث + 61203 بازدید | 4305 پست
بابا دلتونو به این چرندیات خوش نکنید مجلس یه زری زده پاش میخاد بگه اره این مجلس با بقیه مجلسا فرق دا ...

ما از اولم دلمون به این از خدا بی خبرا خوش نبود ،فقط میگیم تکلیف مشخص شه،یه شب میگن هست صبح بیدار نیشن میگن نیست،شورش در اومده دیگه

همیشه برنده باش ،آدم بازنده طرفدار نداره

♦️سلطانی‌فر: ۸ هزار ورزشگاه برای برگزاری کنکور اختصاص یافت

🔹 وزیر ورزش از اختصاص ۸ هزار استادیوم، ورزشگاه و مکان ورزشی روباز و سرپوشیده برای برگزاری کنکور سراسری خبر داد و اضافه کرد: علاوه بر این ۳ هزار سازمان مردم نهاد با حضور ۵۰۰ هزار جوان سازماندهی شدند تا در برگزاری کنکور مشارکت کنند😒

⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری می‌کند و از آن دست‌بردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش می‌کند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

♦️سلطانی‌فر: ۸ هزار ورزشگاه برای برگزاری کنکور اختصاص یافت 🔹 وزیر ورزش از اختصاص ۸ هزار استادیو ...

خدا شفاشون بده تو این گرمای مرداد چجوری ادم میتونه 4 ساعت بشینه زیر افتاب 

ورزشگاه روباز و از کجا اوردن اخه

درتاریخ 99/9/9 من در بهترین شرایط زندگیم هستم                                                                                             چه کسی میداند که تو در پیله تنهایی خود تنهایی🦋چه کسی میداند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی🦋پیله ات را بگشا🦋تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💖اقایون مثلا محترم درخواست دوستی ندید

بچه ها ب اینا دل خوش نکنین 

ما وظیفه مون حمایت از تعویق بود ک کردیم 

دیگه بقیه اش دست اون از خدا بی خبراست

شما استرس نگیرین خداییش 

حیفه این همه درس خوندنه ک با استرس مختل شه روندش

خدا شفاشون بده تو این گرمای مرداد چجوری ادم میتونه 4 ساعت بشینه زیر افتاب  ورزشگاه روباز و از ...

خوبه باز این دفعه ما خانومارو راه میدن ورزشگاه😒

چیزی که دوست داری رو پیدا کن و اجازه بده تو رو بکُشه.

قطعا همون موقع برگزار میشه برید درستون

⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری می‌کند و از آن دست‌بردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش می‌کند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖