2777
2789
عنوان

کنکوریا

| مشاهده متن کامل بحث + 61203 بازدید | 4305 پست
وزیربهداشت بالاخره يه چيزي گفتن که تونستيم يک نفسي تازه کنيم گفته مجلس تا پس فردا ساز و کاری برای مد ...

اگر ۵ درصد هم نمیشود یعنی چی؟😂نفهمیدم

حالا این خوبه یا بد

💏"You & me 💕make a wonderful "We

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درسته من که خودمم کنکوری نیستم و دارم کاملا بی طرفانه حرف میزنم ولی منطقیش همینه خیلیا بهونه خستگی ...

درسته👌👌منم کنکوری نیستم.. اما جون همه هموطنام برام ارزشمنده.... 

آقا افتاد فرداااا؟؟؟؟

اینی کع فرستادم بخون 😊🦄

🌺✨سنَحیا بعد کُرباتنا ربیعا، کاننا لم نذق بالأمس مُراً🌈🍃‏پس از مصیبت هایمان، بهاری خواهیم زیست گویی،طعم تلخ دیروز را نچشیده ایم❤️💙💜💚🧡💛

فقط میتووونم بگم خدا لعنتشون کنه من یکی که نمیبخشم این همه فشار روانی رو خدا لعنتشون کنه به درک که قطع بشم ولی اینا خیلی پستن قلبم فقط مشکل نداشت اونم به لطف اینا ... خدا ازشون نگذره دعاهامون که این همه مدت نگرفت ایشالا این بار این حال خراب مارو خدا ببینه یه انتفامی از اینا بگیره م

کی اخه میتونه تو استادیوم زیر آفتاب کنکور بده، چشونه اینا، شهرای شما چنتا استادیوم داره، مگه تو استا ...

عاقا یه سوال یعنی همه شهرا استادیوم دارن  

9/9/99بهترین روز زندیگم, یه معجزه تو زندگیم رخ داد...خدایاسپاسگزارم 
ای خداااا😭😭😭😭😭 زیر آفتاااب!!!!!

والا سال اول دبیرستان بودیم معلممون مارو برد تو حیاط زیر افتاب امتحان ریاضی دادیم من که ریاضیم خوب بود ده شدم 🤐 بهش گفتم فقط به خاطر اینکه مارو سر ظهری اوردی زیر افتاب نمره ام بد شده گفت اگه میخوندی خوب میشدی گفتم نه اقا من خوندم ولی زیر افتاب با مقنعه سیاه کی امتحان میده اخه ؟؟؟ یکم کل کل کردم باهاش گفت باشه همنو هفته بعد امتحان میگیرم .. هفته بعد تو کلاس خودش اومد پیشم نشست که تقلب نکنم ۲۰ شدم دیگه هیچ نگفت ... حالا حساب کن کنکور رو تو فضای باز امتحان بدیم خداااااااااااایا منو ببر دیگه از دست این بی مغزااااااا 😡😡😡😡

پس ارشد حتمی شد؟؟

اقا میگم ملوووووون نیست عجبا بزارید تموم شه خودم خبرو میزارم🤨🦄

🌺✨سنَحیا بعد کُرباتنا ربیعا، کاننا لم نذق بالأمس مُراً🌈🍃‏پس از مصیبت هایمان، بهاری خواهیم زیست گویی،طعم تلخ دیروز را نچشیده ایم❤️💙💜💚🧡💛
حتما آبمیوه هایی ک نوش جان کردن تموم شد انداختن فردا دوباره پذیرایی بشن بیکارن دیگه میشینن دور هم ...

اره حتمااااا 😡 هیشکی به فکر ما نیست از ظهر استرس دارم قلبم داره تند تند میزنه ... اه خسته شدم دیگه