2777
2789
عنوان

کنکوریا

| مشاهده متن کامل بحث + 61203 بازدید | 4305 پست
کجا اعلام شد ای بابا یکی به ماهم بگهه

ایسنتا بعضی موافق تعویق ها😊🦄

🌺✨سنَحیا بعد کُرباتنا ربیعا، کاننا لم نذق بالأمس مُراً🌈🍃‏پس از مصیبت هایمان، بهاری خواهیم زیست گویی،طعم تلخ دیروز را نچشیده ایم❤️💙💜💚🧡💛

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین من سایت بهداشت جهانی رو دنبال میکنم کار ندارم کدوم نماینده چی میگه وزیر بهداشت چی میگه  و ...

والللا ما جنوبم نیستیم غربیم داریم میپزیم بدبخت جنوبیا

زایمان یک روند دردناک است؛ به ویژه اگر فرد خودش‌را به دنیا بیاورد؛ آن‌هم در بزرگسالی...

شبکه خبر گفت تعویق نمیشه الان

اون برای تصمیم قبلیه عجبا این جلسه هنوز تموم نشده 😐🦄

🌺✨سنَحیا بعد کُرباتنا ربیعا، کاننا لم نذق بالأمس مُراً🌈🍃‏پس از مصیبت هایمان، بهاری خواهیم زیست گویی،طعم تلخ دیروز را نچشیده ایم❤️💙💜💚🧡💛
دقیقااااا 👌👌 والا ما ی بیرون اگه مجبور باشیم بریم با ماسک و دستکش و... .. نفسمون میگیره.. .. و ...

درسته من که خودمم کنکوری نیستم و دارم کاملا بی طرفانه حرف میزنم ولی منطقیش همینه

خیلیا بهونه خستگی میارن ولی بازم بنظرم جون ادمیزاد و سلامتیش قطعا مهم تر از دوماه بیشتر درس خوندن و خستگی روحی هستش

💏"You & me 💕make a wonderful "We

اگه خبری شد منم تگ کنید مرسی☹❤

زيباترين انسانهايى كه تا كنون شناخته‌ام، آنهايى بودند كه شكست خورده بودند، رنج ميكشيدند، دچار فقدان شده بودند و با اين حال راه خود را از اعماق درد و رنج گشودند و بيرون آمدند.
استارتر اگه کنکور تعویق نیفتاد با اسبت برو مجلس لهشون کن🦄🦄

لعنتی😂😂😂😂🦄

درسته من که خودمم کنکوری نیستم و دارم کاملا بی طرفانه حرف میزنم ولی منطقیش همینه خیلیا بهونه خیتگی ...

افرین خیلی با شخصیتی شما🤩🦄