2777
2789
عنوان

کنکوریا

| مشاهده متن کامل بحث + 61203 بازدید | 4305 پست
باید چند نفر موافقت کنن ک تعویق بشه؟

دو سوم 

۲۰۰ و خورده این🦄

🌺✨سنَحیا بعد کُرباتنا ربیعا، کاننا لم نذق بالأمس مُراً🌈🍃‏پس از مصیبت هایمان، بهاری خواهیم زیست گویی،طعم تلخ دیروز را نچشیده ایم❤️💙💜💚🧡💛

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام بچه ها من کنکوری نیستم ولی توصیم اینه حسابی برا تعویق فشار بیارین  چون شنیدم تست خیلیا تو ...

کیه که گوش بده خواهر

⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری می‌کند و از آن دست‌بردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش می‌کند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖
دقیقا ولی عزیزم تعویق تا کی؟؟ و این ک تضمینی هستش ک ماههای بعد وضعیت سفید بشه

عزیزم بزارید پیک دوم رو رد کنیم روزی ۲۰۰ تا کشته داریم میدیم داوطلبای دکتری تستشون مثبت شده 

بزار رد بشه این پیک کنکورو میگیرن 

عزیزم اینجوریام نیس یه حدی داره آخه مغز آدم خسته میشه از یه روتین یه ساله بدون تفریح

بنظر من مغز خفن تر از این حرفاس فقط یخورده راحت طلبه

وگرنه از نفس کشیدنم خسته میشد

جالبه همه موافق تعویقن بعد میان اخرم میگن نه سرجاشه  مملکت گل و بلبل

دقیقا 😪🦄

🌺✨سنَحیا بعد کُرباتنا ربیعا، کاننا لم نذق بالأمس مُراً🌈🍃‏پس از مصیبت هایمان، بهاری خواهیم زیست گویی،طعم تلخ دیروز را نچشیده ایم❤️💙💜💚🧡💛
منتظرن نمکی نظر اخرو اعلام کنه/: بچه ها فکر نکنم تعویق بدن

منم چشم آب نمیخوره اینا به نفع کنکوریا کار کنن .خاک تو سرشون 😒😒😒

فرصت ها مثل رنگین‌کمان میمونن اگه زود نبینیش دیگه معلوم نیست باز کی ببینی🌈                                                                  در انتظار آرزوهایم ...💫🌠
دقیقا ولی عزیزم تعویق تا کی؟؟ و این ک تضمینی هستش ک ماههای بعد وضعیت سفید بشه

ببین من سایت بهداشت جهانی رو دنبال میکنم کار ندارم کدوم نماینده چی میگه وزیر بهداشت چی میگه 

ولی خود سازمان بهداشت جهانی اعلام کرده پاییز وضعیت بهتره و از پیک دوم عبور میکنیم نمیگم کاملا همه چی سفید میشه ولی حداقل بهتر میشه و دوم اینکه الان هوا به شدت گرمه شهرای جنوبی بنده خداها چجوری تو این گرما ۴ ساعت با ماسک بشینن سر جلسه اصلا احتمال هایپوکسی و کمبود اکسیژن وجود داره پاییز هوا هم خنک تره و تحمل ماسک راحت تر

💏"You & me 💕make a wonderful "We
ینی چی نظر سنجی نکرده؟؟؟؟  من بحثم سر کنکور ارشده اگه سراسری هستی بحث بیخود نکن جانم

یعنی نظر سنجی نبوده گفتن ۸۰ درصد موافقن بعد دیدن اصلا نظر سنجی نکردن بعد اعلام ۸۰ درصد نظر سنجی گذاشتن یکم اخبارو بخونید یه حرفو طوطی وار نگید