2777
2789
عنوان

کنکوریا

| مشاهده متن کامل بحث + 61203 بازدید | 4305 پست

به اینا نگاه کنید 😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه می کنن نه؟ خیلی جالبه منم اولش باورم نمیشد😂‏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیشتر نماینده ها مخالف بودن یا موافق؟  رای گرفتن؟

۱۰۰ موافق 🦄

🌺✨سنَحیا بعد کُرباتنا ربیعا، کاننا لم نذق بالأمس مُراً🌈🍃‏پس از مصیبت هایمان، بهاری خواهیم زیست گویی،طعم تلخ دیروز را نچشیده ایم❤️💙💜💚🧡💛
عزیزم شما اگه یه کنکوری واقعی باشی میفهمی ک هرچی وقتت بیشتر باشه میتونی روی نقاط قوت و ضعفت کار کنی& ...

عزیزم اینجوریام نیس یه حدی داره آخه مغز آدم خسته میشه از یه روتین یه ساله بدون تفریح

چیزی که دوست داری رو پیدا کن و اجازه بده تو رو بکُشه.
چرا؟🙄 من کنکوریم ولی به خاطر این شرایط نمیرم 

من نتونستم ثبت نام کنم به خطر ویروس مدرسه ها و فرمای مدرسم دستم نبود نشد ثبت نام کنم افتاد واسه سال دیگه.یه سال عقب افتادم.چون تغییر رشته ام داشتم نباید بموونم😞

نمیدونم چرا حرف حق میزنی تعلیقت میکنن
خخ هر چی تو گالریم داشتم دادم هی میگه پذیرفته نشد شیطونه میگه چهار تا عکس ....بدم  حساب کار دس ...

اره منم بار اول اینجوی شد🙁زیاد عکس‌ نده یکی بده ۲۴ساعت صب کن یا عکست پذیرفته نشد ۲۴ ساعت بازم‌ صب کن بعدش عکس بده ایشالا درس شه🙁😂❤

❤️

[QUOTE=148821633]من سراسریم 😊💎🦄[/QUر OTE] چه خبر گلم ؟

عکسارو دوستمون میزاره ببین 🦄

🌺✨سنَحیا بعد کُرباتنا ربیعا، کاننا لم نذق بالأمس مُراً🌈🍃‏پس از مصیبت هایمان، بهاری خواهیم زیست گویی،طعم تلخ دیروز را نچشیده ایم❤️💙💜💚🧡💛

کنکور ندیم عموی من بااون همه رعایت و این حرفا الکلو ماسکو اینا کرونا گرفته دیگه تواین گرما با ماسک بدون تغذیه بااین وضعیت قرمز و مردم بی شعوری که تواین کرونا فکرمسافرت و خوشگذرونین شک نکنین هم خودمون هم عزیزانمونو مبتلا میکنیم هم حتی قاتلشون میشیم بشینیم خونه کنکور ندیم دانشگاه ک از جونمون مهم تر نیس که

اره منم بار اول اینجوی شد🙁زیاد عکس‌ نده یکی بده ۲۴ساعت صب کن یا عکست پذیرفته نشد ۲۴ ساعت بازم‌ صب ک ...

باااوشه گلم مرسی

هر وقت اینا تکلیفمونو روشن کردن سایتم عکسمو قبول میکنه  

9/9/99بهترین روز زندیگم, یه معجزه تو زندگیم رخ داد...خدایاسپاسگزارم