2777
2789
عنوان

کنکوریا

| مشاهده متن کامل بحث + 61203 بازدید | 4305 پست
من کنکوری نیسم ولی دختر خالم هس تا ۴ چی قراره بشه؟

تعویق میوفته یا ن 🦄

🌺✨سنَحیا بعد کُرباتنا ربیعا، کاننا لم نذق بالأمس مُراً🌈🍃‏پس از مصیبت هایمان، بهاری خواهیم زیست گویی،طعم تلخ دیروز را نچشیده ایم❤️💙💜💚🧡💛

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لغو نمیشه عزیزم تعویقه  لغو عمراااا نگران نباش🦄

اخه کاش تعویقم بشه تامهر بدیم باید نتیجه ها بیاد چون من دی ماه بیست ودو سالم تموم میشه موقع ورود ب دانشگاه باید بیست ودوسال بیشتر نباشه😔

دلم میسوزدبرای کسی که میخواهدتازه با تو شروع کندبیچاره نمی داندهرکاری که بکندهرحرفی که بزندهرطوری که بخواهد برایت جدید باشد نمیشود ...آخر من تمام این ها را یک باربرایت به بهترین شکل ممکن انجام داده ام و اطمینان دارم که تو انقدر ها قوی نیستی که بتوانی فراموششان کنی 👌                           لطفا هرکی دلش خواست برا سلامتی پدرو مادرو خواهرم ی صلوات بفرسته ❤❤❤❤قربون خدا برم خدایا عاشقتم میدونم ک منو میبینی وتنهام نمیذاری ❤❤❤❤

من کنکوری نیستم اما فکر نمی کنم تعویق کنکور چیزی رو عوض کنه چون هر چی میگذره اوضاع بهتر نمیشه که هیچ باید منتظر آنفولانزا هم باشیم که به این کرونا اضافه میشه، 

اونایی هم که از سال‌های قبل پشت کنکورن خسته شدن و دارن انگیزشونو از دست میدن

خوشبختی همانند یک پروانه است، اگر دنبالش کنید همیشه دور از دسترس شما خواهد بود اما زمانی که آرام بنشینید، ممکن است روی شما بنشیند!
اخه کاش تعویقم بشه تامهر بدیم باید نتیجه ها بیاد چون من دی ماه بیست ودو سالم تموم میشه موقع ورود ب د ...

اره بابا تا اون موقع میاد جواب نگران نباش😁🦄

🌺✨سنَحیا بعد کُرباتنا ربیعا، کاننا لم نذق بالأمس مُراً🌈🍃‏پس از مصیبت هایمان، بهاری خواهیم زیست گویی،طعم تلخ دیروز را نچشیده ایم❤️💙💜💚🧡💛

منم تگ کن خبری شد

دلم میسوزدبرای کسی که میخواهدتازه با تو شروع کندبیچاره نمی داندهرکاری که بکندهرحرفی که بزندهرطوری که بخواهد برایت جدید باشد نمیشود ...آخر من تمام این ها را یک باربرایت به بهترین شکل ممکن انجام داده ام و اطمینان دارم که تو انقدر ها قوی نیستی که بتوانی فراموششان کنی 👌                           لطفا هرکی دلش خواست برا سلامتی پدرو مادرو خواهرم ی صلوات بفرسته ❤❤❤❤قربون خدا برم خدایا عاشقتم میدونم ک منو میبینی وتنهام نمیذاری ❤❤❤❤
تعویق میوفته یا ن 🦄

به نطر من نمیفته هر چی میگن برا دلخوشیه چون پاییز وصعیت کرونا خیلی بدتر میشه

به خاطر سرماخوردگی و آنفولانزا

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت
آقا همه میگن ی درصدم امکان نداره تعویق شه دلم ریخت😶

اینا اونایی هستن که اخبار و خبرایی که مافیا و نمایندگانی که از مافیا سود میبرن شنیدن 

این خبرای کذب‌پخش میشه که ماها زنگ نزنیم پیام ندیم که فک کنن بیخیال شدیم 

این یه سیاسته گلم 😁🦄

اخه دارم روانی میشم دیگه نمیتونم بخونم اگه به تعویق بیفته دیگه امسال امکانش نیس بگیرن میفته برا سال ...

یه نظام قدیم چطوری سال بعد بایدشرکت کنه؟؟؟؟ چندین نفر از دوستای من هستند که خیلی خوندن ولی بخاطر بیماری زمینه ای میترسن برن .چون میدونن پروتکل ها خیلی رعایت نمیشه و یه عده ناقل قطعا بین داوطلب ها هست

به نطر من نمیفته هر چی میگن برا دلخوشیه چون پاییز وصعیت کرونا خیلی بدتر میشه  به خاطر سرماخورد ...

نمیدونم 🦄

امید ب خدا

اخه کاش تعویقم بشه تامهر بدیم باید نتیجه ها بیاد چون من دی ماه بیست ودو سالم تموم میشه موقع ورود ب د ...

اگه تعویق بدن باید اینارم در نظر بگیرن به علاوه سربازی پسرا

فرصت ها مثل رنگین‌کمان میمونن اگه زود نبینیش دیگه معلوم نیست باز کی ببینی🌈                                                                  در انتظار آرزوهایم ...💫🌠
یه نظام قدیم چطوری سال بعد بایدشرکت کنه؟؟؟؟ چندین نفر از دوستای من هستند که خیلی خوندن ولی بخاطر بیم ...

حتما ناقل هست 

و همه جا کولر روشنه خلاصه خدا رحم کنه🦄

الان زیر کولر دارم میپزم