اخه کاش تعویقم بشه تامهر بدیم باید نتیجه ها بیاد چون من دی ماه بیست ودو سالم تموم میشه موقع ورود ب دانشگاه باید بیست ودوسال بیشتر نباشه😔
دلم میسوزدبرای کسی که میخواهدتازه با تو شروع کندبیچاره نمی داندهرکاری که بکندهرحرفی که بزندهرطوری که بخواهد برایت جدید باشد نمیشود ...آخر من تمام این ها را یک باربرایت به بهترین شکل ممکن انجام داده ام و اطمینان دارم که تو انقدر ها قوی نیستی که بتوانی فراموششان کنی 👌 لطفا هرکی دلش خواست برا سلامتی پدرو مادرو خواهرم ی صلوات بفرسته ❤❤❤❤قربون خدا برم خدایا عاشقتم میدونم ک منو میبینی وتنهام نمیذاری ❤❤❤❤
من کنکوری نیستم اما فکر نمی کنم تعویق کنکور چیزی رو عوض کنه چون هر چی میگذره اوضاع بهتر نمیشه که هیچ باید منتظر آنفولانزا هم باشیم که به این کرونا اضافه میشه،
اونایی هم که از سالهای قبل پشت کنکورن خسته شدن و دارن انگیزشونو از دست میدن
خوشبختی همانند یک پروانه است، اگر دنبالش کنید همیشه دور از دسترس شما خواهد بود اما زمانی که آرام بنشینید، ممکن است روی شما بنشیند!
دلم میسوزدبرای کسی که میخواهدتازه با تو شروع کندبیچاره نمی داندهرکاری که بکندهرحرفی که بزندهرطوری که بخواهد برایت جدید باشد نمیشود ...آخر من تمام این ها را یک باربرایت به بهترین شکل ممکن انجام داده ام و اطمینان دارم که تو انقدر ها قوی نیستی که بتوانی فراموششان کنی 👌 لطفا هرکی دلش خواست برا سلامتی پدرو مادرو خواهرم ی صلوات بفرسته ❤❤❤❤قربون خدا برم خدایا عاشقتم میدونم ک منو میبینی وتنهام نمیذاری ❤❤❤❤
به نطر من نمیفته هر چی میگن برا دلخوشیه چون پاییز وصعیت کرونا خیلی بدتر میشه
به خاطر سرماخوردگی و آنفولانزا
اسرار ازل را نه تو دانی و نه من وین حرف معما نه تو خوانی و نه من هست از پس پرده گفتگوی من و تو چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من 📖 #ترانه_های_خیام ✍🏻#صادق_هدایت
اخه دارم روانی میشم دیگه نمیتونم بخونم اگه به تعویق بیفته دیگه امسال امکانش نیس بگیرن میفته برا سال ...
یه نظام قدیم چطوری سال بعد بایدشرکت کنه؟؟؟؟ چندین نفر از دوستای من هستند که خیلی خوندن ولی بخاطر بیماری زمینه ای میترسن برن .چون میدونن پروتکل ها خیلی رعایت نمیشه و یه عده ناقل قطعا بین داوطلب ها هست