زهرا۴۶۰ مدیر استارتر عضویت: 1396/07/10 تعداد پست: 3093 عنوان هفته ۳۷ بارداری 411 بازدید | 26 پست سلام دوستان من هفته ۳۷ هستم وزن بچم ۳۳۰۰ هست دکتر گف بچت واسه این سن بارداری درشته غذاتو کم کن خودمم ۸۶ کیلوام زیاد هم میخورم خو گشنم میشه😯😢چیکار کنممم زایمانمم طبیعیه😨😨😨 خدایا شکرت مراقب کنجد تو دلم باش. ایشالا دامن همه منتظرا سبز بشه به حق پنج تن😍😍😍 1399/05/12 | 12:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ترنم987 عضویت: 1399/01/12 تعداد پست: 19560 بخور ول کنمگه میشه نخوری گشنه بمونی وزن بچه بالای 4 کیلو ... سز میشی خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇
mamanevesta عضویت: 1399/02/16 تعداد پست: 7896 برا زایمان طبیعی راس میگه وزن زیاد باشه اذیت میشی من دخترم ۴۲۰۰بود سزارین شدم من ۱۰۰کیلو شده بودم یه ماه بعد زایمان ۸۰شدم
زهرا۴۶۰ مدیر استارتر عضویت: 1396/07/10 تعداد پست: 3093 واسه من ۳۷۰۰ بود تا ۳۹ شد ۴ کیلو سزارینم کردن یعنی وزنش بالا باشه سزارین میکنن؟ از چند کیلو بالا باشه سزارینه؟ خدایا شکرت مراقب کنجد تو دلم باش. ایشالا دامن همه منتظرا سبز بشه به حق پنج تن😍😍😍
زهرا۴۶۰ مدیر استارتر عضویت: 1396/07/10 تعداد پست: 3093 دیگه بخور تا بره بالای چهار رند بشه.سزارینم میشی😀 میترسم بخورم بره بالا سزارینم نکنن من جر بخورم🙊😂😂 خدایا شکرت مراقب کنجد تو دلم باش. ایشالا دامن همه منتظرا سبز بشه به حق پنج تن😍😍😍
mamandonya عضویت: 1397/11/27 تعداد پست: 9220 من دخترم۴۲۰۰ بود طبیعی دنیا اومد خیلی اذیت شدم ولی شما اگه درشت بود بگو سزارین میخوام الان نینینت خییلی هم درشت نیست البته ها پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین
زهرا۴۶۰ مدیر استارتر عضویت: 1396/07/10 تعداد پست: 3093 من دخترم۴۲۰۰ بود طبیعی دنیا اومد خیلی اذیت شدم ولی شما اگه درشت بود بگو سزارین میخوام ... سزارین هزینه میخواد دیگه هزینش زیاده. وای شما چ جوری ب دنیا اوردی من خیلی استرس دارم خدایا شکرت مراقب کنجد تو دلم باش. ایشالا دامن همه منتظرا سبز بشه به حق پنج تن😍😍😍
joliee عضویت: 1395/11/19 تعداد پست: 4303 من که هنوز تو هفته ی ۳۰ تهوع دارم و نمیتونم چیز زیادی بخورم چنان دل بسته ام کردی که با چشم خودم دیدم خودم میرفتم اما سایه ام با من نمی آمد!
دریاچه_گهر عضویت: 1399/04/25 تعداد پست: 4364 اتفاقا بچه های لاغر.بدنیا بیان زودار وزن میگیرن. تو همکمتر بخور تا بشه ۳۵۰۰ نهایتش. طبیعی زایمان کنی به سلامتی
mamandonya عضویت: 1397/11/27 تعداد پست: 9220 سزارین هزینه میخواد دیگه هزینش زیاده. وای شما چ جوری ب دنیا اوردی من خیلی استرس دارم خیلی اذیت شدم ولی اگه بیشتر از ۳۷۰۰ باشه خودشون سزارین میکنن نیاز نیست شما هزینه بدین پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین
زهرا۴۶۰ مدیر استارتر عضویت: 1396/07/10 تعداد پست: 3093 من که هنوز تو هفته ی ۳۰ تهوع دارم و نمیتونم چیز زیادی بخورم منم تا هفته ۳۳ نمیخوردم هفته ۳۳ بچم ۲۲۰۰ بود از ۳۳ هفته ب بعد زیاد خوردم گشنم میشه تند تند خدایا شکرت مراقب کنجد تو دلم باش. ایشالا دامن همه منتظرا سبز بشه به حق پنج تن😍😍😍