2777
2789
عنوان

هفته ۳۷ بارداری

411 بازدید | 26 پست

سلام دوستان من هفته ۳۷ هستم وزن بچم ۳۳۰۰ هست دکتر گف بچت واسه این سن بارداری درشته غذاتو کم کن خودمم ۸۶ کیلوام زیاد هم میخورم خو گشنم میشه😯😢چیکار کنممم زایمانمم طبیعیه😨😨😨

خدایا شکرت مراقب کنجد تو دلم باش. ایشالا دامن همه منتظرا سبز بشه به حق پنج تن😍😍😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

واسه من ۳۷۰۰ بود  تا ۳۹ شد ۴ کیلو سزارینم کردن

یعنی وزنش بالا باشه سزارین میکنن؟ از چند کیلو بالا باشه سزارینه؟

خدایا شکرت مراقب کنجد تو دلم باش. ایشالا دامن همه منتظرا سبز بشه به حق پنج تن😍😍😍
دیگه بخور تا بره بالای چهار رند بشه.سزارینم میشی😀

میترسم بخورم بره بالا سزارینم نکنن من جر بخورم🙊😂😂

من دخترم۴۲۰۰ بود طبیعی دنیا اومد خیلی اذیت شدم 

ولی شما اگه درشت بود بگو سزارین میخوام 

الان نینینت خییلی هم درشت نیست البته ها

پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم   خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین
من دخترم۴۲۰۰ بود طبیعی دنیا اومد خیلی اذیت شدم  ولی شما اگه درشت بود بگو سزارین میخوام  ...

سزارین هزینه میخواد دیگه هزینش زیاده. وای شما چ جوری ب دنیا اوردی من خیلی استرس دارم

سزارین هزینه میخواد دیگه هزینش زیاده. وای شما چ جوری ب دنیا اوردی من خیلی استرس دارم

خیلی اذیت شدم 

ولی اگه بیشتر از ۳۷۰۰ باشه خودشون سزارین میکنن نیاز نیست شما هزینه بدین 

پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم   خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین
من که هنوز تو هفته ی ۳۰ تهوع دارم و نمیتونم چیز زیادی بخورم

منم تا هفته ۳۳ نمیخوردم هفته ۳۳ بچم ۲۲۰۰ بود از ۳۳ هفته ب بعد زیاد خوردم گشنم میشه تند تند