2777
2789
عنوان

چی بگم به این آقا؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1034 بازدید | 24 پست
کمرو بودن مگه صفت منفیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خب یکی درونگراست یکی برون گرا

ببخشید عزیزم من زیاد نظر بقیه رو ریپلای نمیکنم ولی کم رو بودن با درونگرا بودن خیلی فرق داره

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه سوالاتی ازش بپرسم

هر چیزی که مهمه بدونی برای ایندت 

درونگرا بودن یه تیپ شخصیتیه اصلا از بابتش خجالت نکش ابدا چیز منفی ای نیست تو باید خودت رو دوست داشته باشی تا دیگران هم دوستت داشته باشن

فقط اخم نکن خیلی یه لبخند کوچیک همیشه داشته باش و به اندازه حرف بزن 

الانم بشین فکر کن برات مهمه که چیا رو بدونی دربارش 

هنوزم خیلی زوده البته ولی مثلا درباره ی سلیقش یا انتظاراتش از همسرش تو زندگی مشترک بپرسی

پروردگارا نگذار دعا کنم که مرا از دشواری ها و خطر های زندگی مصون داری بلکه دعا میکنم در رویارویی با آن ها بی باک و شجاع باشم , نگذار از تو بخواهم درد مرا تسکین دهی بلکه توان چیرگی بر آن را به من ببخش ...پروردگارا تنها تو هستی که میتوانی تلنگری بزنی بر این دل درمانده تا شاید بفهمد از دست دادن تو سخت ترین از دست دادن هاست پروردگارا به من آرامشی ده تا بپذیرم هر آن چه را نمیتوانم تغییر دهم  و شجاعتی ده تا تغییر دهم هر آنچه را میتوانم تغییر دهم و بصیرتی ده تا تفاوت این دو را درک کنم پروردگارا اگر روزی فراموش کردم خدای بزرگی دارم فراموش نکن بنده ی کوچکی داری پروردگارا به جز خودت به کسی واگذارم نکن تویی پروردگار من پس قرار ده بی نیازی را در نفسم , یقین را در دلم , روشنی را  در دیده ام و بصیرت در قلبم پروردگار من بهترینم چقدر در زمین تنهایی و عجب صبری داری که با این همه گناه هنوز هم بنده ات را ناامید نمیکنی پروردگارا خودت میدانی که من به جز تو کسی را ندارم  دستم را رها نکن پروردگارا کمکم کن تا شیعه شایسته علی بن ابی طالب(ع) باشم امیر بی ادعایی که میگریست و در  مسجد کوفه عاشقانه صدایت میرد که : مَوْلاىَ يا مَوْلاىَ اَنْتَ الْغَنِىُّ وَ اَنَا الْفَقيرُ وَ هَلْ يَرْحَمُ الْفَقيرَ اِلا الْغَنِىُّ / مَوْلاىَ يا مَوْلاىَ اَنْتَ الْكَبيرُ وَ اَنَا الصَّغيرُ وَ هَلْ يَرْحَمُ الصَّغيرَ اِلا الْكَبيرُ.
خواهرم میگه حرفاتو بنویس اماده باش سوالاتتو اماده کن شرط بزار براش خب من هرچی فکر میکنم به ذهنم چیزی ...

شغل ایندت

محل زندگی

هدفت از زندگیت

نوع پوشش

اعتقادات

از نظر مالی اینکه اهل پس اندازی یا نیستی

راجع به ادامه تحصیل

روابطتون با خانوادتون بعد ازدواج 

و....

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."
خواهرم میگه حرفاتو بنویس اماده باش سوالاتتو اماده کن شرط بزار براش خب من هرچی فکر میکنم به ذهنم چیزی ...

خب شما از چه مردایی خوشت میاد؟؟ازلحاظ اقتصادی دوس داری تو چه سطحی باشه؟؟از خودت براش بگو مثلا اینکه آدم منطقی هستییا احساسی یاولخرجی یا اقتصادی و.... 

تا خدا هست غصه چرا؟؟؟؟❤
ببخید عزیزم من زیاد نظر بقیه رو ریپلای نمیکنم ولی کم رو بودن با درونگرا بودن خیلی فرق داره

یکی از صفات افراد درو گرا کمروییه 

کمرویی یعنی زیاد صحبت نکردن و اروم بودن مگر ای که شما چیز دیگه ای تعریفش کنین

پروردگارا نگذار دعا کنم که مرا از دشواری ها و خطر های زندگی مصون داری بلکه دعا میکنم در رویارویی با آن ها بی باک و شجاع باشم , نگذار از تو بخواهم درد مرا تسکین دهی بلکه توان چیرگی بر آن را به من ببخش ...پروردگارا تنها تو هستی که میتوانی تلنگری بزنی بر این دل درمانده تا شاید بفهمد از دست دادن تو سخت ترین از دست دادن هاست پروردگارا به من آرامشی ده تا بپذیرم هر آن چه را نمیتوانم تغییر دهم  و شجاعتی ده تا تغییر دهم هر آنچه را میتوانم تغییر دهم و بصیرتی ده تا تفاوت این دو را درک کنم پروردگارا اگر روزی فراموش کردم خدای بزرگی دارم فراموش نکن بنده ی کوچکی داری پروردگارا به جز خودت به کسی واگذارم نکن تویی پروردگار من پس قرار ده بی نیازی را در نفسم , یقین را در دلم , روشنی را  در دیده ام و بصیرت در قلبم پروردگار من بهترینم چقدر در زمین تنهایی و عجب صبری داری که با این همه گناه هنوز هم بنده ات را ناامید نمیکنی پروردگارا خودت میدانی که من به جز تو کسی را ندارم  دستم را رها نکن پروردگارا کمکم کن تا شیعه شایسته علی بن ابی طالب(ع) باشم امیر بی ادعایی که میگریست و در  مسجد کوفه عاشقانه صدایت میرد که : مَوْلاىَ يا مَوْلاىَ اَنْتَ الْغَنِىُّ وَ اَنَا الْفَقيرُ وَ هَلْ يَرْحَمُ الْفَقيرَ اِلا الْغَنِىُّ / مَوْلاىَ يا مَوْلاىَ اَنْتَ الْكَبيرُ وَ اَنَا الصَّغيرُ وَ هَلْ يَرْحَمُ الصَّغيرَ اِلا الْكَبيرُ.
یکی از صفات افراد درو گرا کمروییه  کمرویی یعنی زیاد صحبت نکردن و اروم بودن مگر ای که شما چیز د ...

کم رویی و خجالتی بودن ضعف و بیماریِ باید درمانش کرد وگرنه افراد درونگرا خجالتی نیستن اتفاقا راحت ارتباط برقرار میکنن ولی تنهایی رو به اجتماعی بودن ترجیح میدن

یکی از صفات افراد درو گرا کمروییه  کمرویی یعنی زیاد صحبت نکردن و اروم بودن مگر ای که شما چیز د ...

به نظر منم کم رو بودن با درون گرا بودن فرق داره.

کم رو بودن ینی حرف دلتو بخاطر خجالت نزنی  ولی درونگرا بودن ینی حرف دلتو باچند جمله مختصرو مفید بزنی

تا خدا هست غصه چرا؟؟؟؟❤