2777
2789
عنوان

رفتم دکتر

133 بازدید | 13 پست

سلام اجیا رفتم دکتر مامایی الان رسیدم خونه😔😔

گفت تا لاغر نشی حامله نمیشی

گفت حداقلش۲۰ کیلو 

من خودمم بکشم ماهی ی کیلو بیشتر کم نمیکنم 😭😭😭😭

خدایااااااااا😭

تنبلی شدید دارم 

اضافه وزن دارم

قلبم درد میکنه خدایااااا

س ساله نتیجه نگرفدم دعام کنید من نی نی میخام😭😭😭😔😔

مگه چندکیلویی عزیزم

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زن دایی من ۱۳۰ کیلو خس ۴ تا بچه داره اخری هم ده روز پیش ب دنیا اومد

چاقی بده خودتم اذیت میشی

ولی ربطی ب بارداری فکر نکنم داشته باشه

تنبلی تخمدان باعث ناباروری میشه

اراده کنی همت کنی ماهی ۴ کیلو کم کنی خودتم راحت میشی ... رژیم و ورزش از همین الان شروع کن

یه صلوات واسه اینکه نی نی مو سالم بغلم بگیرم بفرستید
کمکم کنید دوستان رژیم لاغریی اگ دارین ک کمک میکنه زود لاغرشم و ممنون میشم بدین 😔😭

رژیم هر کس مختص خودشه ولی صبونه اندازه کف دست بخور نون رو با خیار و گوجه.. ناهار هرچی هست هر غذایی بدون نون ۵ قاشق‌‌‌ شام میوه و سالاد ماهی ۴ کیلو کم میکنی

یه صلوات واسه اینکه نی نی مو سالم بغلم بگیرم بفرستید

من از این رژیم استفاده میکنم اگه رعایت کنی سریع لاغر میشی 

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭
زن دایی من ۱۳۰ کیلو خس ۴ تا بچه داره اخری هم ده روز پیش ب دنیا اومد چاقی بده خودتم اذیت میشی ولی ر ...

عزیزم من بخدا یعنی هیچی هیچی جز اب و شیر نخورم ۱ کیلو دکترم رفتم جواب نداد 

الانم واسه بارداریی رفدم تنبلی فقط لاغری ج میده