2777
2789
عنوان

تشک رویا

1746 بازدید | 5 پست

سلام خانوما ما دیروز تشک اولترا۲ رویا خریدیم ولی شب خابیدم کمردرد دارم تا الانم همیشه روزنین خابیدم ب نظرتون باید تشک عوض کنم یا چون عادت نکردم ی مدت دیگه بهتر میشه

تشک رویا بهترین تشک ایران هست 

حتی با خارجی ها رقابت داره 

خیلی خیل عالیه 

فقط من تشک خیلی سفت دوست ندارم که مثل چوب میشه 

من بونل2 اون رو دارم 

من کاربر از سال 96 هستم ولی اسمم روتغییر دادم باید اینکارو میکردم اسمم نزدیک به همین اسمم بود 
تشک رویا بهترین تشک ایران هست  حتی با خارجی ها رقابت داره  خیلی خیل عالیه  فقط من ...

اره عزیز میدونم چون دونفره بودفنر منفصل گرفتیم اولترا اما نمیدونم چرا اکمرم دردمیکنه اینم سفتیش متوسطه برامن کمرم درد گرف میگم بدم مدیکال بخرم موندم ازطرفیم گودی کمر دارم اینم برا گودی خوبه اواره موندم

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

اره عزیز میدونم چون دونفره بودفنر منفصل گرفتیم اولترا اما نمیدونم چرا اکمرم دردمیکنه اینم سفتیش متوس ...

عادت میکنی 

فقط خیلی سفت نباشه البته بدنها متفاوت هستن  

من نه خیلی نرم نه خیلی سفت دوست دارم

تشکهای هتل همیشه ارامش بخش هستن البته هتل خوب 

همه بونل هستن 

من بونل 2 دارم 2 نفره 

بچه ها که نوجوان هستن بونل 4

من کاربر از سال 96 هستم ولی اسمم روتغییر دادم باید اینکارو میکردم اسمم نزدیک به همین اسمم بود 
تشک رویا بهترین تشک ایران هست  حتی با خارجی ها رقابت داره  خیلی خیل عالیه  فقط من ...

سلام شالی جون

من میخوام‌ تشک رویا بگیرم بین‌ اولترا وبونل موندم واینکه چه شماره ای رو انتخاب کنم؟

شما اگه تجربه ای داری به منم بگو

تشک خودم‌ رویا مدل آسمان هست ۱۰سال پیش گرفتم الان هم گود شده هم صدا میده،میخوام عوض کنم

سلام شالی جون من میخوام‌ تشک رویا بگیرم بین‌ اولترا وبونل موندم واینکه چه شماره ای رو انتخاب کنم؟ ...

ببین با خود تشک رویا تماس بگیر 

اول تلفن کن 

چون تشک قدیمی رویا داری بهت تحفیف خوبی میدن 

من خودم بونل دارم 

خیلی تشک سفت دوست ندارم 

اگه تشک قبلیت رو دوست داری از همون بگیر یا بسته به بدنت نرمتر یا سفتر