2777
2789
عنوان

نامزدی🤦🥴

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 33 پست
پیامتون خیلی دلگرمم کردن.کاش خانواده ام یکم درک و شعور داشتن به جایی مسخره گرفتن این منو بدتر ناراحت ...

شما اهمیت نده❤

یه دختر 17 ساله که تمام تلاشش اینه که هر ثانیه طرز تفکرشو بهتر کنهساعتی اندیشیدن بهتر از هفتاد سال عبادته... پیامبر اکرم(ص)👌🌺 اجازه ندهید ترس از دست دادن، از هیجان برنده شدن بیشتر باشد... رابرت کیوساکی🌺  اصلاحات نامحسوس و به ظاهر کم اهمیت آمال و آرزو ها را به منصه ظهور می رسانند... دارن هاردی اثر مرکب❤️ #حامی_آدمای_خوب #ترنسکشوال 
من هم با نظر دوستان موافقم که طلای بیشتر و سنگین خو شبختی نمیاره ولی عزیزم  اگر نحوه خرج کردن ن ...

چجوری درمود مخارج نامزدی و عروسی و زندگی صحبت کنیم....چجوری بحثو باز کنم🤔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چجوری درمود مخارج نامزدی و عروسی و زندگی صحبت کنیم....چجوری بحثو باز کنم🤔

در زمان آشنایی بهتره در مورد مدیریت مالی  صحبت بشه  ازش بخواید که یک روزی با هم در مورد این نوع موضو عات صحبت کنید چون تا حالا صحبت نکردید و دوست دارید در این مورد هم صحبت کنید  رودروایسی رو کنار بگذارید فکر نکنید که ممکنه فکر کنه شما مادی گرا هستی چون پای اینده تون در میونه از اون هم بخواهید که نظراتشو بگه 

صراحتا عنوان کنید دوست دارید چی هارو داشته باشید اون هم همینطور 

نامزدی و عقد و عروسی یکبار در  زندگی قراره اتفاق بیافته بهش بگید دوست دارید خاطرات خوشش براتون تا پایان عمر بمونه بگید دیدگاهتان اینطوریه حالا اگر اون فکر میکنه این نوع نگاه به مراسم پوچ و بیخوده پس بهتره در تصمیمتان تجدید نظر کنید

اکثرا مسایل مالی در زمان اشنایی نادیده گرفته میشه چون دو طرف تصور می کنند که اگر عنوان کنند دیگران بد در موردشون فکر می کنند مسایل مالی از مهمترین موارد صحبت باید باشه خیلی از زندگی ها به همین خاطر حتی  با داشتن دو بچه از هم می پاشه