2777
2789
عنوان

نامزدی🤦🥴

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 33 پست
ببين منم همسرم براي نامزدي انگشتر باريك خريد براي عقد انگشتر ظريف افتضاح افتضاح خانواده ام مسخرم ميك ...

خداروشکر.ان شالله همیشه خوشبخت بشین.

پیامتون منو دلگرم کرد⁦❤️⁩⁦❤️⁩

خداروشکر.ان شالله همیشه خوشبخت بشین. پیامتون منو دلگرم کرد⁦❤️⁩⁦❤️⁩

مرسي عزيزم انشالله توم خوشبخت بشيي بخدا اين چيزارو ملاك خوشبختي قرار نده ي عالمه آدم بودن اول زندگيشون هيچي نداشتن و يهو پولدار شدن و چه كساي كه پولدار بودن فقيرررر اصلاااا برات اينا مهم نباشه ...مهم عشق كه بايد باشه همراهي و اعتماد و اطمينان اينا باشه باهم ديگه زندگيتونو ميسازيد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انگشتر نشون منو ببینی چی میگی با اینکه خانوادش مولتی میلیونر هستن..اما حالا اینقدرررر طلاهای سنگین شوهرم برام‌گرفته که نگو اما اون انگشترم هنوز دارم خخخ

دخترای فامیلم هر کدوم انگشتر نشونشون اندازه پرتقاله البته و هر کدوم یه جوره سرنوشتشون 

مرسي عزيزم انشالله توم خوشبخت بشيي بخدا اين چيزارو ملاك خوشبختي قرار نده ي عالمه آدم بودن اول زندگيش ...

اره درست میگید ممنون که دیدمو بازتر کردید که به این چیزا زیاد اهمیت ندم⁦❤️⁩💖

اره منم با فامیل مقایسه میکنم خیلی ظریفه. بیخیال😤

منم مراسم و طلاهامو تو دوران عقد و نامزدی با دخترای فامیل مقایسه میکردم و حرص میخوردم خواهرو مادرش خیلی اذیتم کردند و روز عروسیم دلشکسته و ناراحت بودم‌.

اما حالا زندگیم از همه بهتره ولی سختی زیاد کشیدم با خانوادش

😂🤦هرروز باخودم جنگ دارم..بیشتر بخاطر حرف خانواده ام ناراحت شدم که مسخره کردن

بیخیال میگزره منم برا انتخاب نشون نبردن قدیمی ترین نشون و برام آوردن سنگین هم نبود😐عین خیالم نبود ان شالله یکی دوماه آینده قرار عوضش کنم بری سر زندگیت عوضش میکنی قشنگ تر و سنگین ترش میخری 

منم مراسم و طلاهامو تو دوران عقد و نامزدی با دخترای فامیل مقایسه میکردم و حرص میخوردم خواهرو مادرش خ ...

اهان خداروشکر عزیزم ان شالله همیشه شاد باشی⁦❤️⁩.پیاماتون واقعا دلگرمم کرد چون یکم دلگیر بودم

اهان خداروشکر عزیزم ان شالله همیشه شاد باشی⁦❤️⁩.پیاماتون واقعا دلگرمم کرد چون یکم دلگیر بودم

عزیزم اگه نامزدت خوبه تحمل کن و گذشت کن چون تو دوران عقد پسر تحت فشار و تآثیر خانوادشم هست ولی بعد عروسی دیگه خودتونین و خودتون

سخت نگیر 

خوشبخت بشی

نمیدونم توقع بیشتری داشتم.اره الانم طلا و اینا گرون شده

من هم با نظر دوستان موافقم که طلای بیشتر و سنگین خو شبختی نمیاره ولی عزیزم  اگر نحوه خرج کردن نامزدتون با نحوه خرج کردن شما و دیدگاهتان به این نوع مسایل که فقط یکبار در زندگی اتفاق می افته  یکی نباشه کوتاه اومدن های شما یک روزی به فرم انفجاری خودش رو نشون میده

فکر می کنم در مورد نحوه مخارج نامزدی، عروسی وحتی زندگی با هم صحبت نکردین 

به هر حال این موضوع ها در اوایل اشنایی و نامزدی کم رنگ هستند ولی به مرور زمان پر رنگ می شند به نظر من موضوع رو جدی بگیرید