2777
2789
عنوان

«شعر۵»

| مشاهده متن کامل بحث + 38592 بازدید | 5906 پست
یا ابلفض  ۲۰ تا لایک داشتم از کاربر آرمین خان🤤🤤🤤

بازم 😳

کیه فقط شماها رو لایک میکنه 😑

منو اصلا لایک نمیکنه 😁

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

خبرت هست که از خویش خبر نیست مرا گذری کن که ز غم راهگذر نیست مرا گر سرم در سر سودات رود نیست عجب ...

«باوفا» خواندمت از عمد که تغيير کني!
گاه در عشق نياز است به تلقين کردن...
کاظم-بهمنی#  

حضرتِ درمان بیا...!💛                                                اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیکَ الفَرَج؛ آمین.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

«باوفا» خواندمت از عمد که تغيير کني! گاه در عشق نياز است به تلقين کردن... کاظم-بهمنی#  

آغشته به تو میشود
روحم
نفسم
بند بندِ وجودم
وقتی در حصار دستانت
بوسه باران میشوم 

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

پر از شور و شعف باسر بسویت می دوم چون رود تو دریا باش تا خود را به آغوش تو بسپارم فاضل_نظری ...

من شور و شرِ موج و تو سرسختیِ ساحل!

روزی که به سویِ تو دویدم؛ تو چه کردی...!

لا-ادری#  

حضرتِ درمان بیا...!💛                                                اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیکَ الفَرَج؛ آمین.

دوستت دارم

در سڪـوت....

مبادا در صدایــم توقعی باشد

ڪه خاطـرت را بیازارد

من شور و شرِ موج و تو سرسختیِ ساحل! روزی که به سویِ تو دویدم؛ تو چه کردی...! لا-ادری#  

اين تو ...
اين هم جانم كه ميشود
ضميمه‌ى‌
چند حرفىِ نامَت
حالا با هر ...
به زبان آوردنِ اسمت
هزار بار جانم برايت ميرود...!!!

❤️ 

آرام جانم میرود ازسینه جانم میرود حمید هیراد ❤️

ارام جانم میرود، جان را صبوری چون بود
 انکس شناسد حال من ، کو همچو من در خون بود
رنجم مبادا بر تنی ، چون من مبادا دشمنی
 من دانم و همچون منی ، کاندوه دوری چون بود
زلفش که در جانم گزد، چون مار پنهانم گزد
 ماری کزین سانم گزد، کی در خور افسون بود
لیلی و موی مشک بو، آنکس که دیده مو به مو
 دانم که زنجیر از چه رو، در گردن مجنون بود...

I would love to be kind to me, i saw with all kindness
شیشه ی نازک احساس مرا دست نزن ! چِندشم می شود از لکۀ انگشت دروغ…!!!  آن که میگفت که احساس مرا ...

با آن همه بیدادِ او وین عهد بی‌بنیاد او؛
در سینه دارم یاد او یا بر زبانم می‌رود...
سعدی#  

ارام جانم میرود، جان را صبوری چون بود  انکس شناسد حال من ، کو همچو من در خون بود رنجم مبادا بر ...

با اجازه کپی خیلی قشنگ بود❤😍😔

«باوفا» خواندمت از عمد که تغيير کني! گاه در عشق نياز است به تلقين کردن... کاظم-بهمنی#  

روزی که نماند دگری بر سر کویت

دانی که ز اغیار وفادار ترم من😌😌

I would love to be kind to me, i saw with all kindness
سند چشمانت را ندارم اما ... درثبت احوال دلم نامت را ... بر لوح احساسم حک کرده ام ...!!! ❤️ ...

بیر یوواسیز قوشا دونسم

اگربه یک پرنده بی لانه تبدیل شوم 

گوزدن آخان یاشا دونسم

اگربه اشکی جاری شده از چشم تبدیل شوم 

انتظاردان داشا دونسم

اگر از انتظار به سنگ تبدیل شوم 

یاددان چیخاتمارام سنی 

هیچگاه تو را از یاد نخواهم برد

🌸🦋🌸🦋🌸🦋🌸

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 

فهمیده بودی عاشقم از من خیالت تخت بود

پای تو موندم تا تهش پای تو موندن سخت بود

من چشم بستم رو دلم اصلا برام راحت نبود

حسی که من داشتم به تو یک لحظشم عادت نبود

تو بودن و نبودنت حالم یه روزم خوش نبود

حتی گلوله عشق من اینجوری آدمکش نبود

من چشم بستم رو دلم اصلا برام راحت نبود

حسی که من داشتم به تو یک لحظشم عادت نبود

در من کسی جان میدهد هر شب با خاطراتی سرد و تکراری ...دیوانه جان کی میشود اصلا ، از حال و روزم دست برداری ...؟دلبستگی طعم گسی دارد ، با بغض های قصه درگیری ...دستت که از دستش جدا باشد .‌..دست خودت را هم نمیگیری ...ویرانه ها را خوب میفهمم ...استادِ ماندن زیر اوارم .. لبخند بر لب میزنم اما .... درد وخیمی در سرم دارم ...درد وخیمِ در سرم هستی احساسِ پوچی بینِ اشعارم .‌..پلکی بزن پیش از عبورت یک ...مُردن به چشمانت بدهکارم ...ما را به جرمِ عاشقی کُشتند...با چوبه ای از جنس ویرانی ...حتما تصور میکنی خوبم ....!!!افسوس اصلش را نمیدانی ...!