2777
2789

با سلام 

از  شما چه  پنهون من  میخام  یه  کسب کار انلاین برای خودم  راه  بندازم و از   شما کمک میخام  /میخام که  در  حد تجربتو ن  راهنماییم کنید

من اینو می دونم که  هر کی  میاد اینجا  و وب  گردی میکنه  حداقل یکبار  از  فضای  مجازی  خرید کرده  و اشنا به پیچ هایی اینستا هس  که فروش  محصولات  اینترنتی  رو داره

میخام  بدونم از  چه  طریق  جذب  فالور  واقعی  رو انجام  بدم  و این که  شما خودتون  با توجه  به   محصولاتی که  می بنید  در  داخل    فضای  مجازی میخاید  خرید کنید   مثل  لباس  بیشتر به  چه  چیزایی  دقت میکنید ؟ و  خرید  با اطمینان انجام میدین ؟لطفا  هر کی  تاپیک  رو میخونه   در حد  تجربه خودش  برام   نظرشو بنویسه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام دوست عزیز

موفق باشی

من برام مهمه که تلفن مشخص، آدرس مشخص و عامیانه بگم سر و صاحاب مشخص داشته باشه اون پیج.

دوم اینکه، تجربیات خرید سایر خریداران رو می بینم.

معمولا خرید اینترنتی نمی کنم مگر اینکه واقعا چیز خاصی باشه که جای دیگه پیدا نشه. 

از بین پیج و سایت، سایت رو ترجیح میدم برای خرید.

پرداخت پول در خونه خیلی مهمه مشتزی اطمینان میکنه جنس خوب و با کیفیت با قیمت مناسب یه سری پیج های اینستا اینقد گرووووون فروشن که نگو بعدم قیمت محصولاتتو همون جا زیر پست بنویس قیمت دایرکت که میگن یه سریا بیخیال میشن یه سریام میدونن که قیمتاش اینقد گرونه که زیرپستش نمیزنه

زندگی رویایی... دنیاتمو... دنیامی...👸❤
من اول میبینم اون پیج آدرس داره یا نه  اگه آدرس داشت وارد میشم و اون وسایلمو انتخاب میکنم  ...

یعنی اگه  ارزون باشه خردی نمکنید ؟و  دلیل  بر این می بیند که  بی  کیفیت هس  اجناسش؟

تسویه درب منزل خیلی مهمه برامشتری

خب به هر حال  ما به  پست میدیم   /اگه همین جوری که شما اعتماد نمکنید  دوست عزیز  ما هم نمی تونیم اعتماد کنیم :) 

فرض کنید  بعضی  از  خانما  هستن  واقعا  تو خرید  کردن  دل دل میکنن  یه  جنسی   بی  ارزشی   این همه  هزینه میکنی  بفرستی  یه شهر دیگه   /اگه  طرف خوشش نیاد به هر دلیلی  باز  باید  برگشت بخوره و این  جوری  همش    ضرر میشه برای   فروشنده

پیجای کم فالوئر رو اعتماد ندارم، میدونم ممکنه بعضی پیجا فالوئرا فیک باشن ولی بازم پیجای کم بازدید به نظرم احتمال اینکه ول کنه بره بیشتر باشه. اینکه چه مدته داره کار میکنه، در کل کیفیت کرااش چطوره و اینکه چون هزینه پست هم بالا رفته معمولا خریدم رو از پیجی میکنم که چند تا چیز مطابق سلیقم اشته باشه و با هم سفارش بدم همه رو

پرداخت پول در خونه خیلی مهمه مشتزی اطمینان میکنه جنس خوب و با کیفیت با قیمت مناسب یه سری پیج های این ...

یعنی  قیمت  بزنم  بهتره ؟   یا این که   نززنم؟بالاخره؟ما  محصولاتمون  تقریبا  قیمتش  خوبه  دقیقا  یکی  از  کابران  گفتن که  اگه  ارزون  باشه  من نمخرم  چون  فک مینم بی  کیفیت  هس:(