پاییزبهاری مدیر عضویت: 1398/05/09 تعداد پست: 445 عنوان مهریه | مشاهده متن کامل بحث + 939 بازدید | 93 پست کسی هست مهریه شو گرفته باشه؟ چیکار کردین ؟ کجا رفتین ؟ من میخوام مهریه ام رو بذارم اجرا میدونین چیکار باید کنم؟ 1399/05/12 | 03:16 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
aazar_a عضویت: 1399/04/13 تعداد پست: 2265 اون زن رو نمیتونید کنار بزنید استارتر به هر حال وکیل هست شاید به خاطر حسن شهرتش یا تعلیق نشدن پروان ... بله ۱۰۰٪ درست میگید منم بخاطر همین گفتم به مشاور مراجعه کنه که اگه بخواد زندگیشو حفظ کنه اصولی بره جلو زندگی زیباست... هر روزت را در لحظه حال زندگی کن ، بخاطر کسی که هستی سپاسگذار باش ، و از جهان پیرامونت قدردانی کن🙏🙏🙏
رهامکم عضویت: 1399/05/05 تعداد پست: 914 اگر مهریه رو گذاشت اجرا، هیچ اما و اگری برای همسرش نداره که پرداخت نکنه؟ ملزم هست برای پرداخت؟ مگر اینکه وضع مالیش خوب نباشه قسط بندی کنن پسر قشنگم رهام
پاییزبهاری مدیر استارتر عضویت: 1398/05/09 تعداد پست: 445 اون زن رو نمیتونید کنار بزنید استارتر به هر حال وکیل هست شاید به خاطر حسن شهرتش یا تعلیق نشدن پروان ... گوشی رو پیدا کردم ولی رمز داره نمیتونم بازش کنم
the_sherry عضویت: 1399/04/18 تعداد پست: 280 ینی چی طلاق نگیر اینک اون بیشور خیانت کرده نباید طلاق گرفت تازه باید سنگسارم بشه طلاق نباید از جانب ایشون باشه. که اگر خانم درخواست طلاق بده هیچ مهریه ای یهش تعلق نمیگیره