2777
2789
دلم شکسته ،میگه ولش کن، ولی بازم منتظرم ببینم عکس العملش چیه 

حس واقعا بدیه ، وقتی منتظری ببینی عکس العملش چیه پس هنوز دوسش داری و میخوای باهاش زندگی کنی 

زندگی زیباست... هر روزت را در لحظه حال زندگی کن ، بخاطر کسی که هستی سپاسگذار باش ، و از جهان پیرامونت قدردانی کن🙏🙏🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین اگه زندگیتو دوست داری و نمیخوای جدا بشی چشماتو ببندو زندگی کن ولی اگه بخوای به روش بیاری و اون هم دوباره بخواد به تو قول بده هی شرایط رو برای خودت سخت تر میکنی و اون هر سری وقتی تو میفهمی و به روش میاری دفعه بعد راحتتر این قضیه رو هضمش میکنه و روش بیشتر به روی تو باز میشه، ولی اگه قطعی میخوای جدا شی اون بحثش جداس  

زندگی زیباست... هر روزت را در لحظه حال زندگی کن ، بخاطر کسی که هستی سپاسگذار باش ، و از جهان پیرامونت قدردانی کن🙏🙏🙏
نمیدونم بخدا گیجم هنوز تو شوکم. موندم چیکار کنم 

آره واقعا حق داری ، من نمیدونم او زنی که با یه مرد زن و بچه دار میره تو رابطه وجدان نداره یه روز فکر نمیکنه این بلا میتونه سر خودشم بیاد ، واقعا متاسفم واسه یه همچین زنایی که زندگی کسی رو بازیچه میکنن

آره واقعا حق داری ، من نمیدونم او زنی که با یه مرد زن و بچه دار میره تو رابطه وجدان نداره یه روز فکر ...

به نظر من از مشاور کمک بگیر اون خیلی میتونه بهت کمک کنه ، راه حل های خوبی جلوی راهت میزاره 

آره خودمم تو همین فکرم 

بهترین کارو میکنی ، اصلا عجولانه تصمیم نگیر همین اسنپ هست اگه آپدیتش کرده باشی یه قسمت داره برای پزشک و مشاور میتونی از همون جا تلفنی مشاوره بگیری 

اون زن رو نمیتونید کنار بزنید استارتر

به هر حال وکیل هست شاید به خاطر حسن شهرتش یا تعلیق نشدن پروانه وکالت خودشو کنار بکشه به هر حال مورد غیر اخلاقی محسوب میشه

به مشاور بگید راهنماییتون میکنند 

شاید از طریق اون زن بشه کاری کرد

از نظر و حرف زدنت خوشم نیاد، باهات بحث نمی کنم، ✋ ریپلایم هم بکنی نظرت رو نمیخونم 😼 چون برام مهم نیست👎
باشه عزیزم ممنونم از راهنماییت 🙏🌹❤️

خواهش میکنم عزیزم انشالله که درست بشه زندگیت