2777
2789
عنوان

ترس از تنهایی

451 بازدید | 22 پست

سلام دوستان من مدتیه خیلی احساس تنهایی میکنم و میترسم بابت این مسئله حتی خیابون میرم سعی میکنم از جاهای شلوغ برم تا احساس تنهایی نکنم نصف شب اگه از خواب بیدارشم به هردلیلی این ترس سراغم میاد و دیگه نمیتونم بخوابم نمیدونم چطور باید با این موضوع  برخورد کنم 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

الهی بگردم 

من عاشق تنهایی ام اما خونمون کاروانسراست😢😢😢

بعضی شبا عجیب دلتنگت میشم نمیدونم واقعا نمیدونم به هر دری زدم که قسمتم بشی اما نمیشه من از خدا فقط یه چیز میخوام اونم لحظه ای که خودمو توی لباس عروس دیدم حداقل با اونی که دوسش دارم باشم میدونی از اون دردناک تر چیه؟؟؟تو حتی نمیدونی من حاضرم برات تک تک استخون هامم بدم یادت باشه هیچکس اندازه من نمیتونه دوستت داشته باشه این چند بیت شعر تقدیم به خودت عزیزترینمA❤️میخوام بدونی که دلم داره برات پر میزنه🕊مثل یه داروغه شبا به هر دری سر میزنه 🥺وقتی میای با اون چشات دنیامو پر نور می کنی💫غصه ی تنها موندن و از دل من دور می کنی 🥹عمری اگه نگات کنم از دیدنت سیر نمیشم😍بدون که عشق تو زده خیمه به صحرای دلم 🫀اگر که باور نداری گوش کن به حرفای دلم...
همیشه فکر می کردم باید ازدواج کنم چون از تنهایی می ترسم!  الان مجردم و به این فکر می کنم چطور ...

منم همین فکرو میکردم که اگه ازدواج کنم خوب میشه... ولی ازدواج کردم و دیدم نه تنها خوب نشد که بدترم شد...چون خونه بابام اقلا اونا پیشم بودند... حالا هم از اونا جدا شدم و هم شوهرم هر روز صبح زود میره سر کار و شب میاد😕😕😕

همیشه فکر می کردم باید ازدواج کنم چون از تنهایی می ترسم!  الان مجردم و به این فکر می کنم چطور ...

قوی باش ضعیف نباش و کفش پولادین بپوش اونوقت هس که میشه با تنهایی کناراومد 

البته تنهایی پوست ادمو میکنه

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
منم همین فکرو میکردم که اگه ازدواج کنم خوب میشه... ولی ازدواج کردم و دیدم نه تنها خوب نشد که بدترم ش ...

کم کم منم دارم به این نتیجه می رسم ترس از تنهایی باید درمان بشه....

کم کم منم دارم به این نتیجه می رسم ترس از تنهایی باید درمان بشه....

دقیقا... من شبا حس میکردم تو یه قبر بزرگ دارم میخوابم... روزا همش وابسته به بقیه بودم . اگه بیدار میشدم و کسی خونه نبود حالم بد میشد... بعد ازدواج کردم تا عقد بودم خوب بود الان دوباره برگشته... صبح ها به همسرم میگم وقتی میخوای بری منو بیدار کن و بعد برو... ولی اگه یه روز خوابم سنگین باشه و بیدار نشم کل روز کسلم