2777
2789

نیه

من پادری درست میکنم اگه بخوایی عکس بفرستم قیمتم توافقی😍😍😍😍انشالله تا 1399/9/9 به خواستهام میرسم. ❤✨ لطفا صلوات مهمونم کن. اقایون به تاپیک های من نیان و پست منو ریپ نزنن وگرنه گزارش میزنم🚫

کجاس مگه

دنیا به دست کسانی که کارهای شیطانی انجام می دهند،نابود نخواهد شد، بلکه به دستان کسانی نابود می شود که آنها رامیبینندو هیچ کاری نمیکنند.                                                                         (آلبرت انیشتین)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باباباشه دارم جدامیشم

عزیزم چند سالشه خیلی سخته

دنیا به دست کسانی که کارهای شیطانی انجام می دهند،نابود نخواهد شد، بلکه به دستان کسانی نابود می شود که آنها رامیبینندو هیچ کاری نمیکنند.                                                                         (آلبرت انیشتین)
۴سال اره خیلی چند روزه کارم شده گریه

الهی عزیزم انشالله خدا بهت آرامش بده چند روز بیارش پیش خودت شرایط نگهداریشو نداری 

الهی عزیزم انشالله خدا بهت آرامش بده چند روز بیارش پیش خودت شرایط نگهداریشو نداری 

ممنون عزیزم خونه بابامم دخترم خونه بابامم راحتره

ولی شوهرم دخترمو بهم نمیده

میخندم به جهانی که غمش را به رخ ما میکشد 
ممنون عزیزم  خونه بابامم دخترم خونه بابامم راحتره ولی شوهرم دخترمو بهم نمیده

میتونی بگیری تا ۷ سالگی میتونه پیشت باشه برو دادگاه درخواست بده وکیل بگیر دختر مادر می خواد

میتونی بگیری تا ۷ سالگی میتونه پیشت باشه برو دادگاه درخواست بده وکیل بگیر دختر مادر می خواد

۲۳همین ماه دادگاه داریم واسم دعا کن عزیزم

میخندم به جهانی که غمش را به رخ ما میکشد 
۲۳همین ماه دادگاه داریم واسم دعا کن عزیزم

انشالله خیره دعا میکنم عزیزم