2777
2789
عنوان

فاویسم

269 بازدید | 8 پست

سلام خانوما 

دخترم ۴ ماهگی آزمایش فاویسم داره باید وجا انجامش بدم ..بهداشت یا بیمارستان.؟چه قدر طول میکشه جوابش بیاد..و هزینه ش چه قدره..ممنون ازتون😘😘

خب وقتی میتونم ،پس چرا تلاش نکنم؟  🍃♥️  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره عزیزم  جواب سوالامو میدونی؟

سلام ، والا من کسی رو میشناسم موقع دنیا اومدن بچه تو بیمارستان ک آزمایش گرفتن گفتند بچه فاویسم داره  دیگه بعد از اون دکتر خودش گفت ک تا آخر عمر با بچه هست دیگه از بین نمیره ، کمبود یک نوع آنزیم هست تو بدن

ب شما تو بیمارستان نگفتن؟ 

این آزمایش برای چیه؟

سلام ، والا من کسی رو میشناسم موقع دنیا اومدن بچه تو بیمارستان ک آزمایش گرفتن گفتند بچه فاویسم داره ...

سلام من تو بیمارستان بهم گفتن فاویسم داره چهارماهگی باید یه ازمایش بدی تا مطمئن شی الان دخترم ۲۰ ام چهار ماهش میشه من حسابی گیر کردم چون یه بچه دو ساله ام دارم توی این شرایط کرونا کسی هم ندارم اون یکی رو بزارم پیشش خواستم بدونم اگه ازمایش ندم چی میشه. خودم رعایت میکنم میترسم از کرونا

خب وقتی میتونم ،پس چرا تلاش نکنم؟  🍃♥️  
سلام من تو بیمارستان بهم گفتن فاویسم داره چهارماهگی باید یه ازمایش بدی تا مطمئن شی الان دخترم ۲۰ ام ...

سلام گلم ، اگه دکتر نوشته انجام‌بده

فقط ی آزمایش خون ساده است  کمتر از نیم ساعت طول میکشه