mahdie_ch مدیر استارتر عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 7733 عنوان پوست تخمه 366 بازدید | 8 پست پوست تخمه گیرکرده تولثه پسرم هرکاری کردم درنیومد..باخلال دندون حتی..پسرمم نمیذاشت دربیارم..الان خوابیده عیب نداره؟عفونت نکنه😔 گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸♀️🤸♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭 خواستن توانستن است🥰😉 چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍 1399/05/12 | 01:31 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahdie_ch مدیر استارتر عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 7733 با نخ دندون درار. اگه سرش بیرونه با موچین درار الان خوابیده ک نمیتونم گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸♀️🤸♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭 خواستن توانستن است🥰😉 چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍
mahdie_ch مدیر استارتر عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 7733 با موچین خوابه اخه😩 گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸♀️🤸♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭 خواستن توانستن است🥰😉 چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍
mahdie_ch مدیر استارتر عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 7733 خوب چرا می پرسی پس ؟😂😂 گفتم عفونت نکنه خدای نکرده.. گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸♀️🤸♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭 خواستن توانستن است🥰😉 چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍