2777
2789
عنوان

مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 42 پست

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

استطاعه که خیلی درگیری داری چرا قبول کردی

من و شوهرم توافق کرده بودیم عندالمطالبه . ولی مادرشوهره عوضیم گفت اینا استطاعه توافق کردن و سره عقدم نمیدونم چجوری شد اصلاااا اصلااااا متوجه نشدم که استطاعه شده . دو روز بعده عقدم که دفترچه رو گرفتیم دیدم نوشته استطاعه و به خاطرش چقدددد از شوهرم توواین سالها حرف شنیدم تا یه چیزی میشد میگفت جمع کن برو خونه بابات من همه چیو به اسمه مادرم میزنم که هیچی بهت نرسه . هیچیم از من نمیتونی بگیری . هیچووووقت مادرشوهرمو نمیبخشم

114 تا سکه  ولی الان اگه من 800 مهریه می‌داشتم تهش همون 114 تا بهم تعلق می‌گرفت

اره دگ همونم ماها نمیگیریم 😂🤦‍♀️

میشه برا سلامتی مریضمون دعا کنی اخه خیلی جوونه😭
من و شوهرم توافق کرده بودیم عندالمطالبه . ولی مادرشوهره عوضیم گفت اینا استطاعه توافق کردن و سره عقدم ...

به اسم مادر بزنه میتونی بری شکایت کنی دهنشم سرویس میکنن منم هیچ حقی و بهم ندادن 😓تازه مهریمم ۱۱۰ تا دونه 

میشه برا سلامتی مریضمون دعا کنی اخه خیلی جوونه😭
😂چه همسر مهربونی🧿

بله قطعا همینطوره. 

چشم بد دور

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
من و شوهرم توافق کرده بودیم عندالمطالبه . ولی مادرشوهره عوضیم گفت اینا استطاعه توافق کردن و سره عقدم ...

یعنی همون موقع که بندهای عقدنامه و قسمت مهریه رو امضا کردین ننوشته بود عندالمطالبه یا دقت نکردین که نوشته یا نه و رود امضا کردین ؟

اره دگ همونم ماها نمیگیریم 😂🤦‍♀️

آخه کاربرد مهریه فقط واسه طلاق و دعوا و ... نیست

تو فوت شوهر هم خیلی کاربرد داره و از لحاظ دینی هم طبق یکی از احادیث یکی از علت های وجود مهریه همینه که زن کم ارث میبره

اگه شوهر فوت کنه و یه زن داشته باشه و فرزند نداشته باشه زن ی چهارم ارث می‌بره از شوهرش بقیش میرسه به پدر و مادرشوهر

اگه ی مرد متاهل ی زن داشته باشه و فرزند هم باشه ی هشتم (!!!) میرسه به زن بقیه بین فرزندان و مادرشوهر و ودرشوهر تقسیم میشه

حالا این در صورتی بود که طرف ی زن داشته باشه

اگه دو زن داشته باشه و فرزندی در کار نبود همون ی چهارم که بالا گفتم بین دو زن تقسیم میشه ( یعنی خیلی کم میشه عملا 😐 ) اگه فرزند هم در کار باشه ی هشتم بین دوتا زن تقسیم میشه ( خیلییییییییییی کم )

زن سوم و چهارم هم همینطور .....

اما اگه زن مهریه و علی الخصوص مهریه بالایی داشته باشه  می‌تونه قبل از تقسیم ارث مهریشو از اموال شوهر بگیره و اگه چیزی موند اون موقع تقسیم ارث میشه

یعنی همون موقع که بندهای عقدنامه و قسمت مهریه رو امضا کردین ننوشته بود عندالمطالبه یا دقت نکردین که ...

اصلا نمیدونم‌ چجوری شد که متوجه نشدم . نمیدونم اخونده اعلام کرد یا نکرد . منم‌موقع امضا دقت نکردم به هیچی . 😞