2777
2789
عنوان

مادرشوهرداری

222 بازدید | 19 پست

خانما بیاین بگین چکارایی میکنین خودتونو واسه پدرشوهر مادرشوهراتون لوس کنین و عزیزشون بشین و دلشونو بدست بیارین

ما ۶ ماهه عقد کردیم فعلنم جاری ندارم

میخام عروس سوگلی شون باشم

یه اخلاق بد مادرشوهرمم اینه که خیلی حرف میزنه خیلی و همشم از کارایی که خانواده عروس واسه داماد میکنن تعریف میکنه یه جورایی کنایه

تک عروسم. کاری نکردم و دوسم دارن. فقط احترام

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر خیلی حرف میزنه همینکه شنونده خوبی واسه حرفاش باشی و همیشه تاییدش کنی و هرچی گفت بگی چشم میشی سوگلیش فقط یه مشکل هست اونم اینکه دیگه عزت نفس نخواهی داشت

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست

بزرگترین سیاست صداقته چه تو رفتار چه تو کلام نیازی ب چاپلوسی و زبون ریختن الکی و این کارا نیست خودت باش هرجوری باهات رفتار کردن رفتار کن

خدایا با تمام وجودم دوست دارم ممنون که توی تک تک لحظات در کنارمی