2777
2789
عنوان

محتاجم ب دعااا

106 بازدید | 23 پست

سلام عزيزان  

براي من دعا كنيد ك ب زودي ازدواج كنم واااقعااا محتاجم ب دعاتون دوستان حالم خيلي  بده بدجوري 

دعااام كنيد دوستان گلم ممنونم  اگ ميشه براي ازدواج من يك سوره ياسين بخونيد ممنونم 

ان شاءالله با یه مرد واقعی تو خوشیو خوشبختی غرق شی اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤

ایشالا یه بخت خوب سراغت میاد  عزیزم 

شما هم برای حاجت من دعاکن   

من مغرورم ولی... ‌هیچوقت از عذر خواهی نترسیدم به اشتباهاتم اعتراف کردم و در برابر هیچ لبخندی اخم نکردم( مغرور بودن با عقده ای بودن خیلی متفاوته)❤

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ممنون گلم  چشم برات دعاا ميكنم

فدات عزیزم همین امسال عروس میشی ایشالا

من مغرورم ولی... ‌هیچوقت از عذر خواهی نترسیدم به اشتباهاتم اعتراف کردم و در برابر هیچ لبخندی اخم نکردم( مغرور بودن با عقده ای بودن خیلی متفاوته)❤
ممنون عزيزم 

خواهش عزیز خدا بزرگه اون روزم میرسه شک نکن😊

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤
من ١٦ سالگي طلاق گرفتم زندگيم كاملااا داغونه گلم دعااام كن 

حتما عزیز به طلاقتم فکر نکن

مرسي عزيزم باشه

خواهش عزیزم😊

دوستان یه سوال داشتم هستین؟؟ 

کسی میدونه ختم چله زیارت عاشورای آیت الله حق شناس زمانهایی که ما خانوم ها نمیتونیم نماز بخونیم میشه بدیم مثلا شهرمون بخونه جامون یانه آخه 40روزه وما 7روز نمیتونیم به جابیاریم