2777
2789
چشم حتما ان شاءالله بطلبه برم منم هرسال میرفتم مشهد ولی پارسال نرفتم اینقدر حسرت به دل موندم که نگو ...

چشمت بی بلا ان شاءالله💖منم خییییییلی خییییییلی دلتنگم احساس میکنم قدر زیارتی که هر سال میرفتمو ندونستم☹

خدایا شکرت😍💖
از تهههه دلم دعا ميكنم ايشالا شما برين، من اگه طاقت شو داشتم تنهايى برم هرجورى بود خودمو ميرسوندم به ...

قربونت برم خواهری دستت دردنکنه بخاطردعای قشنگت باورت میشه من اگه امسال بخوام برم قراره تنها بادوستم برم با تور هرسال با فامیلو کاروان میرفتیم سالایه قبل نزدیک یکی دوتا واگن مال خودمون بود ولی امسال اینقدر بی تابم اینقدر به یه سفر احتیاج دارم که گفتم هرجورشده توروخدا بفرستینم برم دیگه طاقت ندارم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چشمت بی بلا ان شاءالله💖منم خییییییلی خییییییلی دلتنگم احساس میکنم قدر زیارتی که هر سال میرفتمو ندون ...

واقعا منم اون وقتا که هرسال میرفتم فکرمیکردم آره هروقت اراده کنم میتونم برم فکرنمیکردم واقعا اینقدر برام حسرت شه

واقعا منم اون وقتا که هرسال میرفتم فکرمیکردم آره هروقت اراده کنم میتونم برم فکرنمیکردم واقعا اینقدر ...

اوهوم☹بعضی وقتا تا یه چیزیو از دست ندی قدرشو نمیدونی..واقعا خییییلی نعمت بزرگیه امام رضا

خدایا شکرت😍💖
قربونت برم خواهری دستت دردنکنه بخاطردعای قشنگت باورت میشه من اگه امسال بخوام برم قراره تنها بادوستم ...

ايشالا كه ميرين حتما آدم وقتى بى تاب امام رضا ميشه خودشون شرايط جور ميكنن و با عزت و احترام دعوت ميكنن😔 قربونشون برم كه دلم يه ذره شده 😭❤️

✨واسه رسیدن منم به تنها آرزوم دعا کنید 🙏🏼مرسى❤️✨ 🌹 اللهم صل على محمد وآل محمد🌹 😌ناشنوا باش...وقتى همه از محال بودن آرزویت مى گویند😌 ⛈فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا : به یقین با (هر) سختی آسانی است! 🌤

05148888

به اين شماره زنگ بزنين

✨واسه رسیدن منم به تنها آرزوم دعا کنید 🙏🏼مرسى❤️✨ 🌹 اللهم صل على محمد وآل محمد🌹 😌ناشنوا باش...وقتى همه از محال بودن آرزویت مى گویند😌 ⛈فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا : به یقین با (هر) سختی آسانی است! 🌤
ايشالا كه ميرين حتما آدم وقتى بى تاب امام رضا ميشه خودشون شرايط جور ميكنن و با عزت و احترام دعوت ميك ...

یعنی من همیشه میگم یاامام رضا بطلب ازبس عشق امام رضام ان شاءالله میطلبه به زودی زود همگی میریم ان شاءالله خودتم به همین زودیا با دل خوش میری

یعنی من همیشه میگم یاامام رضا بطلب ازبس عشق امام رضام ان شاءالله میطلبه به زودی زود همگی میریم ان شا ...

چند سال منو تولدشون دعوت كردن ولى امسال به خاطر كنكورم تولدشون نرفتم كه يه هفته بعدش اون اتفاق برام افتاد و ديگه كنكور گذاشتم كنار و همش حسرت ميخورم كه چرا امسالم نرفتم واسه تولدشون كه اگه ميرفتم محاااااال بود اون اتفاق بيفته، ولى ازشون ميخوام به جاش امسال واسه وفات شون دوباره دوتايى دعوتمون كنن😔

وااااای نگو😍😍😍از وقتی که زنگ میزنم با آقا حرف میزنم خییییلی حالم بهتره😍😍😍

عاشق اون سلام اولشم كه پخش ميشه😔❤️

عاشق اون سلام اولشم كه پخش ميشه😔❤️

اوهوم💔خیییییلی آرامش بخشه واقعا😃تمام راه ها رو این مدت امتحان کردم حالم خوب نشد قربون آقا برم رومو زمین ننداخت واقعا🙃

خدایا شکرت😍💖
اوهوم💔خیییییلی آرامش بخشه واقعا😃تمام راه ها رو این مدت امتحان کردم حالم خوب نشد قربون آقا برم رومو ...

ميشه لطفا واسه منم دعا كنيد؟! 😔❤️